Kerület által támogatott programok

 • Együtt a csúcsra! – avagy Nem Adom Fel!

  A nemesbikki nyári gyermektábor hetét gazdag programok tették emlékezetessé, ezek között volt az egyik délutánon a NEMADOMFEL Együttes koncertje. Az eseményre meghívást kaptak a szomszédos gyülekezetek tagjai is.
 • Dicsőítő délután Bodrogolasziban

  A nyár végén tartottak dicsőítő napot Bodrogolasziban, amelyen a helyi gyülekezet mellett részt vettek a Sárazsadányból és Vámosújfaluból érkezett testvérek is.
 • Gyülekezeti nap Parasznyán

  Július 18-án a parasznyai gyülekezet adott otthont annak a találkozásnak, amelynek résztvevői voltak a sajósenyei Fészek Otthon lakói és dolgozói, valamint a szomszédos varbói és sajókápolnai gyülekezetekből érkező testvérek. Az eseményt egyházkerületünk is támogatta.
 • Halmaji-gyülekezeti találkozó

  2022. augusztus 27-én vasárnap a halmaji templomban második alkalommal került megrendezésre az a gyülekezeti találkozó, ahol a rásonyi, berencsi, kázsmárki, halmaji, kiskinizsi gyülekezeti tagok közösen adtak hálát az újkenyérért.
 • "Ti vagytok a föld sója..." - Gyülekezeti nap Vadnán

  Augusztus 13-án Vadna adott helyet kisrégiós gyülekezeti találkozónak. Testvéri közösségben, igeszolgálattal, előadást hallgatva, az ének és a zene nyelvén is megszólaló bizonyságtételek mellett telt el a közös vacsorával záruló nyári délután a Bán-völgye gyülekezeteinek szép számmal megjelent tagjai számára. Az eseményt a Tiszáninneni Református Egyházkerület támogatta gyülekezeti programok megvalósítását célzó felhívása nyomán.
 • Összetartozás napja Hidasnémetiben

  Június 12-én a nemzeti összetartozás napja alkalmából, anyaországi és felvidéki szomszédos gyülekezetek közösen adtak hálát és imádkoztak Isten megtartó szeretetéért, és hallgatták a Kodály Zoltán Férfikórus műsorát. Az eseményt a Tiszáninneni Református Egyházkerület is támogatta gyülekezeti programok megvalósítását célzó felhívása nyomán.