A sárospataki gyermektábor margójára

Egy egyházi táborban természetesen Isten Igéje járja át a napjainkat. A reggeli és esti áhítatok mellett három délelőtt csoportosan beszélgetünk, játszunk, éneklünk a gyermekekkel. Mindig igyekszünk olyan témát választani a hétnek, ami a tábor lakóit érdekli. Így lett az idei cím: Múlt, jelen, jövő Isten kezében. Azt tapasztaljuk, hogy nemcsak minket felnőtteket foglalkoztat ennek a világnak a sorsa, benne a mi személyes életünknek gondja, hanem a gyermekeket, fiatalokat is. Hogyan érkezünk erre a világra, honnan jövünk, milyen a múltunk, merre tart az életünk, mi van a földi élet után? Világvége? Vagy tartogat Isten valami mást is? Nagy kérdések, életbe vágó kérdések. Fontos, hogy legyenek rá, jöjjenek rá válaszok.

Ezért szeretettel várunk minden olyan első osztályt végzett gyermeket egészen a 16 éves kamaszig, akinek van kedve ezekre a kérdésekre velünk, lelkipásztorokkal, pedagógusokkal, fiatal segítőinkkel együtt keresni a saját válaszainkat! Közben pedig fedezzük fel együtt Sárospatakot! Hiszen a délutáni programok színes választékával várjuk a pihenni, feltöltődni vágyókat ebben a nagy történelmi múlttal rendelkező városban. Valami egészen érdekes lehetőséget tartogat idén a Múzeum számunkra, lesznek visszatérő kedves arcok is, csütörtökön a csapatok mérettetik meg magukat az akadályversenyen, majd az estét egy fergeteges koncerttel készülünk zárni. Közben strand, kézműves kuckó, várlátogatás… De nem árulhatok el mindent! Ugye megértitek? A legfontosabb, hogy mi már készülünk, ott leszünk, várunk Rád! Remélem, veled is találkozunk!

Tóth Orsolya, a tábor koordinátora

Jelentkezés módja a sárospataki gyermektáborba:

A tábor ideje: 2011. június 27. – július 2.

A tábor költsége: 15.000 Ft

A korhatár: 8-16 év

A jelentkezéseket Kolumbán Gábor nagytiszteletű úr várja 2011. május 31-ig postai vagy elektronikus úton.

Elérhetősége:

• kolumbangabor@freemail.hu

• 3700 Kazincbarcika, Budai Nagy Antal utca 41.

Kérjük, hogy a jelentkezéssel együtt piros postai csekken gyermekenként 5000 Ft előleget szíveskedjenek befizetni. A csekk megjegyzés rovatába a gyermek/ek nevét, életkorát és a küldő gyülekezet nevét kérjük feltűntetni. A már befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni semmilyen akadályoztatás esetén. A tábor díja tartalmazza a szállás, az étkezés és a szervezett délutáni programok költségét.