Megjelent a Sárospataki Református Lapok húsvéti száma

Szokásainkhoz híven hírt adunk a négy egyházmegyében az elmúlt szám óta történt gyülekezeti eseményekről. A beszámolók között sok más mellett találunk írást a csenyétei harang Encsre költözéséről, a Felsővárosi gyülekezet hálaadó ünnepségéről, az Egervölgyi Egyházmegye presbiteri konferenciájáról, valamint a mádi gyülekezet evangélizációs napjairól is. Intézményi híreink között kerületünk gimnáziumainak életéből a közösségi élet legjobb pillanataiba tekinthetnek bele.

A lap hasábjain tájékozódhatnak a nyári sárospataki gyermektábor előkészületeiről és a jelentkezés módjáról, határidejéről, részleteiről is olvashatnak. „Igazat mondd ne csak a valódit" rovatunkban is fiatalosabb témával jelentkeztünk, ezúttal az internetes közösségi oldalakról gyűjtöttünk személyes véleményeket.

Kitekintő rovatunkban Pannonhalmára és Indiába is ellátogathatunk, Kálvinról szóló oldalunkon a reformátor Strasbourgban töltött éviről tudhatnak meg többet.

Mindezek mellett még sok színes és értékes írással igyekszünk kedvében járni Olvasóinknak a Sárospataki Református Lapok húsvéti számának 40 színes oldalán. Az újságot, melynek ára továbbra is 250 Ft, keresse lelkipásztoránál.

Lelkipásztorok az egyházmegyei sajtóreferenseknél szerezhetik be gyülekezeti terjesztésre az újságot:
Abaúji egyházmegye - Konc Gáll László - 30-607-6870
Borsod-gömöri egyházmegye - Kemény István - 30-686-3652
Egervölgyi egyházmegye - Papp Zsolt - 30-637-3470
Zempléni egyházmegye - Szabó Ágnes - 30-622-5729

Rácsok András
szerkesztő

kép