KERIT – Keresztyén Ifjúsági Tábor – Komjáti

Igyekeztünk úgy berendezni, felszerelni folyamatosan megújuló, komfortossá váló táborunkat, hogy ezt a célt minél jobban betöltse. A régi református iskolából alakították át, így nagy előnye sok más táborhellyel szemben, hogy van egy nagy helyiségünk. Ezt az egykori tantermet rossz idő esetén is kényelmesen használhatják vendégeink. Itt lehet étkezni is.

A tábor fel van szerelve üzemi konyhával. Két külön mosogató, két gáztűzhely, két hűtőszekrény, teljes étkészlet áll minden táborozó rendelkezésére, valamint minden, főzéshez szükséges edényt biztosítunk. Amennyiben a táborozó csoport igényli, két asszonytestvér a csoport által biztosított alapanyagokból a kért ebédet megfőzi napi 2500 Ft-ért (ezt előre kell jelezni).

A többi helyiségről: két nagyobb, egybe is nyitható, de lezárható, külön bejáratú szobát használhatnak a fiúk és a lányok. A táborvezetőknek külön szobában lakhatnak. Négy angolvécés mellékhelyiséget, két fürdőszobát használhatnak a táborozók, melyekben egyelőre csak két fürdőkád található. Ezekben a fürdőkádakat - lehetőség szerint - zuhanyzókra fogjuk cserélni.

A begyepesített udvaron sátrat verni, bográcsozni, vagy szabadtéri játékokat játszani egyaránt lehet. A táborban néhány játékszer is akad (labda, tollaslabda, pingpong stb.) A tábor közelében pedig van kisebb és nagyobb méretű futballpálya, térítésmentesen bármikor igénybe lehet venni őket.

33 fekhelyet használhatnak vendégeink. Ágyneműt egyelőre a táborozóknak kell magukkal hozniuk. Ezeket a körülményeket napi 550 Ft/fő áron tudjuk biztosítani.

A faluban két élelmiszerbolt működik. Ezekben előre meg lehet rendelni a következő napi kenyeret, és minden szükséges élelmet.

Komjáti és környéke csendes. A tábortól kb. 150 m-re folyik a Bódva patak, körülöttünk pedig sok hegy nyújt kiváló kirándulási lehetőségeket a táborozóknak.

Jelentkezni Pap Somos Arzén tábori gondnoknál a (48) 452-096-os telefonszámon lehet. Ha ő nem elérhető, akkor Kovács-Hajdu Albert református lelkipásztornál, a (48) 452-044-en.

A tábor helye: Komjáti, Táncsics út 27.

Kovács-Hajdu Albert

Komjáti