Akikre büszkék vagyunk…

A „Haza és haladás" Országos Történelmi Tanulmányi Versenyen Benkő Gábor és Kiss Máté 3. helyezést értek el.

Az „Együtt Európában" versenyen történelemből Lénárt Zoltán és Aranyosi Márk a 2. helyet szerezték meg, Motkó Fruzsina és Radeleczky Balázs különdíjat kaptak.

A „Herman Ottó élete és munkássága" történelem versenyen Radeleczky Balázs, Zakány Gabriella és Tokodi Konrád 2. helyen végeztek.

A „Cultura Nostra" Kárpát-medencei Középiskolák történelmi vetélkedőn a 6. helyezést érte el Benkő Gábor, Kocsis Bianka, Kiss Máté.

A Logo Országos Számítástechnikai Versenyen megyei 1. helyezettjeként indul az országos döntőben Sándor Attila, a döntőbe jutott még Babina Nándor is.

A Neumann János Nemzetközi Tehetségkutató Programtermék Versenyen számítógépes művészeti program - zene kategóriában Szebenyi Máté 2. helyezést ért el.

A Soli Deo Gloria Országos Bibliaismereti Versenyen 1. helyezést ért el Victor Sára, Szabó Irén és Subert Viktor.

Az Irinyi János Középiskolai Kémia Verseny megyei döntőjében Rakaczki Dániel 3. helyezést ért el.

A Református Középiskolák Országos Kémia Versenyén Ábrám Noémi a 4., Cserjési Dániel a 3. helyen végzett.

„Az Úr érkezése" című versmondó versenyen Szabó Nikolett a Berzsenyi Társaság egyik különdíját kapta meg, Ábrám Anna a döntőbe jutott színvonalas szereplésével.

Az Így írtok ti....miskolci középiskolások számára hirdetett pályázaton Szala Dorina a 2. helyen végzett.

A francia nyelvű regionális szépkiejtési versenyen 5. helyet, az Országos Idegennyelvű Dalversenyen szintén 5. helyet, a Chanson Francophone országos francia dalversenyen a 4. helyet szerezte meg Boda Lídia.

Az V. korcsoportos röplabdás lányok a megyei döntőben és a területi döntőben is a 2. helyen végeztek. A csapat tagjai: Leidgeb Noémi, Ábrám Anna, Bató Viola, Kiss Krisztina, Orosz Gyöngyi, Gulyás Andrea, Szilágyi Réka, Motkó Petra

„A víz világnapja" városi úszóversenyen Bodnár Kristóf és Mészáros Eszter a 3. helyen végeztek.

A Német Langwest Verseny országos döntőjében Thomas Bianka a 3. helyet szerezte meg.

Az Országos Általános Iskolák Tanulmányi Versenyében Szécsi Viktória német nyelvből a megyei döntőbe jutott.

A Kiss József Regionális Idegennyelvű Szavalóversenyen angol nyelvből Ábrám Anna az 1., Szász Norbert a 3. helyen végzett.

A Hogyan tanulok eredményesebben idegen nyelven? országos pályázaton Nagy Gabriella az 1. helyen végzett.

A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának Marketing Intézete által meghirdetett „Ismertesd meg középiskoládat!" országos versenyen 4. helyezést ért el: Tomori Eszter, Márjalaki Fanni, Veszprémi Zsuzsa.

A Magyar Nemzeti Bank „Monetary" gazdálkodj okosan vetélkedőjén csapatunk regionális szinten az 5. helyet szerezte meg, országos szinten bejutott a 25 legjobb közé. A csapat tagjai: Benkő Gábor, Aranyosi Márk, Serfőző Evelin, Zsófi Claudia.

A diákotthonból elért eredmények:

Várostörténeti Vetélkedőn I. helyezés 2009.11.12. - Bobok Ágnes, Kádas Csilla, Lénárt Kinga.

Március 15-i Népek Tavasza Teljesítmény Emléktúrán a legnagyobb létszámú csapat 2010.03.15.

„Csodaszarvas" Kárpát-medencei Lévay Labdarúgó Tornán  I. helyezés  2010.04.17.  -  Lévay J. Ref. Gimn. és Diáko. leány labdarúgó csapata.

Megyei Kollégiumok Területi „Ki Mit Tud?" Versenyen III. helyezés - Farkas Fanni, Gergely Andrea, Mészáros Boglárka.