Megvalósult a EGYH-ESZK-19-0023 pályázat

Az EGYH-ESZK-19-0023 azonosító jelű Egyházi személyek eszközellátásának támogatása 8.930.000 Ft értéken megvalósult az alábbiak szerint.

- Volkswagen Polo AW

A gépjármű egyházi személyek által használt és több nagy-, és kistelepülésen egyszerre segíti a missziói és egyházi munkát. Jelen esetben az általános egyházi missziói célok mellett a gépjármű az Abaúji Református Egyházmegyében a szemerei körzetben teljesít szolgálatot. A támogatott gépjármű beszerzése lehetővé teszi, hogy az egyházkerület leghátrányosabb településein is hatékonyan valósítsa meg a kitűzött célokat.

- Suzuki Swift SX4

A gépjármű egyházi személyek által használt és több nagy-, és kistelepülésen egyszerre segíti a missziói és egyházi munkát. Jelen esetben az általános egyházi missziói célok mellett a gépjármű a Borsod-Gömöri Református Egyházmegyében a felső-borsodi körzetben teljesít szolgálatot. A támogatott gépjármű beszerzése lehetővé teszi, hogy az egyházkerület leghátrányosabb településein is hatékonyan valósítsa meg a kitűzött célokat.

- Toyota Yaris XP13M (A)

A gépjármű egyházi személyek által használt és több nagy-, és kistelepülésen egyszerre segíti a missziói és egyházi munkát. Jelen esetben az általános egyházi missziói célok mellett a gépjármű az Egervölgyi Református Egyházmegyében a tiszanánai körzetben teljesít szolgálatot. A támogatott gépjármű beszerzése lehetővé teszi, hogy az egyházkerület leghátrányosabb településein is hatékonyan valósítsa meg a kitűzött célokat.

- Opel Astra Notchback P-J/SW

A gépjármű egyházi személyek által használt és több nagy-, és kistelepülésen egyszerre segíti a missziói és egyházi munkát. Jelen esetben az általános egyházi missziói célok mellett a gépjármű a Zempléni Református Egyházmegyében a pálházi körzetben teljesít szolgálatot. A támogatott gépjármű beszerzése lehetővé teszi, hogy az egyházkerület leghátrányosabb településein is hatékonyan valósítsa meg a kitűzött célokat.

- Volkswagen Golf AUV

A gépjármű egyházi személyek által használt és több nagy-, és kistelepülésen egyszerre segíti a missziói és egyházi munkát. Jelen esetben az általános egyházi missziói célok mellett a gépjármű az egyházkerületi ifjúsági misszió feladataiba is bekapcsolódik. A támogatott gépjármű beszerzése lehetővé teszi, hogy az egyházkerület leghátrányosabb településein is hatékonyan valósítsa meg a kitűzött célokat.

kép