Megvalósult a EGYH-ESZK-17-0028 pályázat

Az EGYH-ESZK-17-0028 azonosító jelű Egyházi személyek eszközellátásának támogatása 15.200.000 Ft értéken megvalósult az alábbiak szerint.

- Nissan Juke F15

o   A gépjármű egyházi személyek által használt és több nagy-, és kistelepülésen egyszerre segíti a missziói és egyházi munkát. Jelen esetben az általános egyházi missziói célok mellett a gépjármű az Abaúji Református Egyházmegyében a Balajt, Lak, Ládbesenyő, Abod körzetben teljesít szolgálatot. A támogatott gépjármű beszerzése lehetővé teszi, hogy az egyházkerület leghátrányosabb településein is hatékonyan valósítsa meg a kitűzött célokat.

- Volkswagen Jetta M1

o   A gépjármű egyházi személyek által használt és több nagy-, és kistelepülésen egyszerre segíti a missziói és egyházi munkát. Jelen esetben az általános egyházi missziói célok mellett a gépjármű a Borsod-Gömöri Református Egyházmegyében a Hejőbába, Nemesbikk körzetben teljesít szolgálatot. A támogatott gépjármű beszerzése lehetővé teszi, hogy az egyházkerület leghátrányosabb településein is hatékonyan valósítsa meg a kitűzött célokat.

- Skoda Fabia 5J

o   A gépjármű egyházi személyek által használt és több nagy-, és kistelepülésen egyszerre segíti a missziói és egyházi munkát. Jelen esetben az általános egyházi missziói célok mellett a gépjármű az Egervölgyi Református Egyházmegyében a hevesi körzetben teljesít szolgálatot. A támogatott gépjármű beszerzése lehetővé teszi, hogy az egyházkerület leghátrányosabb településein is hatékonyan valósítsa meg a kitűzött célokat.

- Skoda Octavia 5E

o   A gépjármű egyházi személyek által használt és több nagy-, és kistelepülésen egyszerre segíti a missziói és egyházi munkát. Jelen esetben az általános egyházi missziói célok mellett a gépjármű a Zempléni Református Egyházmegyében az alsóberecki, felsőberecki körzetben teljesít szolgálatot. A támogatott gépjármű beszerzése lehetővé teszi, hogy az egyházkerület leghátrányosabb településein is hatékonyan valósítsa meg a kitűzött célokat.

kép