Református Zenei Fesztivál - 2023

Május utolsó hétvégéjén ismét a zenéé és a kultúráé a főszerep: mindenkit szeretettel várnak a Református Zenei Fesztiválon május 26-28. között. A Kálvin téren és környékén: hat helyszínen több mint hatvan rendezvény várja a közönséget három napon át teljesen ingyen. A Református Zenei Fesztivál ezzel a főváros egyik legnagyobb ingyenes zenei rendezvényévé növi ki magát.

Orgonamaraton, jazzkoncert, táncház, gyermekműsorok, kiállítás, ismeretterjesztő előadások – ezekkel várják május utolsó hétvégéjén a budapesti belvárosba a zenét szeretőket. Idén minden korábbinál változatosabb programkínálatal indul a csaknem két évtizede alapítot Református Zenei Fesztivál.

RZF_1x1_digital_poster_A2.png.1900x0_q85

Fellép többek közöt ifjabb Szakcsi Lakatos Béla jazz-zongoraművész, a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarának muzsikusai, a Finucci Bros Quartet Tabáni Istvánnal, Bognár Szilvia, a Tárkány Művek, Fassang László és Szokolay Dongó Balázs, a Borbély Műhely, Rajkai Zoltán színművész, a Söndörgő, a Dalinda, a Magidom, Pálúr János és Szabó Balázs orgonaművészek, a Szent Efrém Férfikar, a Sebőegyüttes, a Kaláka, a Vujicsics Együttes és még nagyon sokan mások.

A rendezvény részletes programját itt érhetik el az érdeklődők: Református Zenei Fesztivál /2023/