Megújult egyházunk hivatalos honlapja

A reformatus.hu megújult formában várja olvasóit. Ezzel párhuzamosan elindult a reformatusegyhaz.hu weboldal is. Az új felületre átkerültek statikus tartalmak, a reformatus.hu pedig kizárólag a hírek, cikkek, videók közzétételének helye lesz.

A változás mögött az a szándék húzódik, hogy egyértelműbbé tehessék az olvasók számára, mit hol találnak meg. A reformatus.hu korábbi formájában többféle szerepet próbált betölteni egyszerre. Napjaink tartalomfogyasztási szokásai azonban egy új megközelítést kívánnak.

A reformatus.hu felület továbbra is megtalálják majd egyházunk híreit, megtekinthetik református műsoraink videóit, olvashatnak arról, mi történik egyházunkban. Aktuális, friss, az éppen történő egyházi élettel kapcsolatos információkért, valamint a napi igei tartalomért továbbra is érdemes oda ellátogatni minden nap.

A reformatusegyhaz.hu felületen pedig megtalálják egyházunk statikus, ritkábban változó tartalmait. Olvashatnak egyházi szolgálatainkról, megtekinthetik térképünket egyházunk felépítéséről, iskoláinkról, hittanoktatásunkról, informálódhatnak, valamint különböző, az egyházi közélet működéséhez szükséges, hasznos információkat is megtalálhatnak új oldalon.

Reformatus.hu

Hírek

Reformátusegyház

Közérdekű információk