Megjelent a ReForrás karácsonyi száma

2023

A Reforrás karácsonyi számában olvashatnak a népszámlálásról, nyudíjas lelkésztalálkozóról, lelkészszentelésről, kerületünk közösségeiről és kiemelt helyen a Borsod-Gömöri Egyházmegye két gyülekezetéről.

„Hűség” címmel olvashatják a ReForrás Magazin mostani számának köszöntőjét az érdeklődők Birtha Melinda felelős főszerkesztő tollából.

Képernyőkép 2023-12-19 214132

Történet és recept rovatunkban a Finn ételekkel ismerkedhetünk meg, melynek apropója természetesen most is egy történet, aminek címe: „Emlékek szárnyán”.

Az Igazat mondd, ne csak a valódit rovatunkban Népszámlálás eredményeit próbáltuk körbejárni a megkérdezett szakemberek véleményén keresztül.

Dr. Kis Klára lelkipásztornő értekezését olvashatják a lelkészek karácsonyával kapcsolatban "A lelkész karácsonya, mindenki karácsonya" címmel.

Női szemmel rovatunkban "E. Kovács Judittal beszélgetett Marozsák Dániel. Családi és gyerek oldalakon Többek között Döbrentey Ildikó és Levente Péter írásait is olvashatják

A karácsonyi szám hasábjain kiemelten foglalkozunk a Borsod-Gömöri egyházmegyének két kiemelt gyülekezetével, Zuboggyal és a Diósgyőri egyházközségekkel, de a másik három egyházmegyében történt események között is szemezgethetünk.

Képernyőkép 2023-12-19 233108

Turizmus rovatunkban, most a kerületünk történelmi épületei és azoknak felújítási munkálatainak tervezője, Rudolf Mihály került a középpontban, a vele készült interjút H. Birtha Melinda készítette.

Az Egyházkerület folyóiratának 2023-as évi utolsó lapszámában a már megszokott naptár melléklet is megtalálható!!!


A lapot keresse lelkipásztoránál. Ha gyermeke református intézménybe jár, érdeklődjön az iskola vezetésénél, egyéb esetben a szerkesztőség címén juthat hozzá a laphoz:

3525 Miskolc, Kossuth u. 17., srlszerk@gmail.com

Tel.: 06 30/432 60 08

Lelkipásztorok a lapot az egyházmegyei referensektől szerezhetik be

SZERKESZTŐSÉG