Megjelent a ReForrás karácsonyi száma

-2022-

A Reforrás karácsonyi számában olvashatnak a népszámlálásról, lelkészek beiktatásáról, lelkészszentelésről, kerületünk gyülekezeteiről és kiemelt helyen a Egervölgyi egyházmegyéről.

„Úton betlehem felé” címmel olvashatják a ReForrás Magazin karácsonyi számának meditációját az érdeklődők Gazda István, mezőcsáti lelkipásztor tollából.

Történet és recept rovatunkban a Húsos káposztaleves kedveskedünk, melynek apropója természetesen most is egy történet, aminek címe: „Zsákba macska”.

fv

Az Igazat mondd, ne csak a valódit rovatunkban Népszámlálás kérdéskörét próbáltuk körbejárni és kicsit megvilágítani a megkérdezettek véleményén keresztül.

Anda Judit lelkipásztornő értekezését olvashatják a karácsonyi szokások és beidegződések kapcsán "Egyszerűbb ünnep is lehet áldott." címmel.

Női szemmel rovatunkban "Lépésről lépésre" címmel Kiros Eszter lelkész-vallástanárral készített interjút olvashatják .

eg1v3

A karácsonyi szám hasábjain kiemelten foglalkozunk a Egervölgyei egyházmegyével. A másik három egyházmegyében történt események között olvashatunk a Miskolc Görgey utcai óvoda 20 éves jubileumáról és a kerületünkben történt lelkészbeiktatásokról.

Egyház és Irodalom rovatban pedig olvashatnak "A Könyvek 1-4" nevet viselő különleges Bibliáról és Viola Judit történelmi regénysorozatának befejező kötetéről.

A lapot keresse lelkipásztoránál. Ha gyermeke református intézménybe jár, érdeklődjön az iskola vezetésénél, egyéb esetben a szerkesztőség címén juthat hozzá a laphoz:

3525 Miskolc, Kossuth u. 17., srlszerk@gmail.com

Tel.: 06 30/432 60 08

Lelkipásztorok a lapot az egyházmegyei referensektől szerezhetik be

Szerkesztőség