Már Kapható a reForrás pünkösdi száma

A reFORRÁS pünkösdi számában az ünnepkörrel kapcsolatban olvashatnak történeteket, portrékat és híreket kerületünk életéből. A pünkösdi lapszámban kiemelt figyelmet kap a kerületünkben végzet korházlelkészi szolgálat és az Egervölgyi egyházmegye egyik gyülekezete, Átány.

A reForrás pünkösdi számának meditációját az érdeklődők Tóth Imre, az Egri Református Egyházközség lelkipásztorától olvashatják .

A lelkipásztori hivatásról Dr. Kis Klára folytatja értekezését, a pünkösdi ünnepkör irányából. Hogy a kicsik se maradjanak ki gyereksarok rovatunban újabb érdekes feladatok várják őket. Női szemmel rovatunkban pedig Czetőné Hegedűs Arnakával beszélgetünk, az intézményi és gyülekezeti lelkészség kihívásairól és összefonódásáról.

20230509_A

Folytatjuk Hivatás és szolgálat rovatunkat, amiben Anda Judit beszélget az Átányi Református Egyházközség lelkészével, Ferenczfi Zoltánnal.

A Történet és recept rovatunkban két egzotikusabb étellel ismerkedhetünk meg. A rovat alapját adja a receptekhez köthető történet "Majd a Lélek" címmel.

reForras_ujsag_220x284mm_20230516_HQ-32

Egyházkerületünk területén működő református intézményeink és gyülekezetink is hírt adnak magukról a Húsvét óta eltelt időszakról. Majd kiemelten foglalkozunk kerületünk területén müködő korházakban szolgálatot végző lelkipásztorainkkal.

Egyház és Irodalom rovatban pedig olvashatnak többek között Könyv és Lélek cimmel, a Kálvin kiadó egyik új kiadványának, a "Túlélőkészlet a Biblia olvasáshoz" című könyv kapcsán, Galsi Árpád a kiadó igazgatójának tolmácsolásában.

logo.jpg