Tanévkezdő támogatás - Töltsük meg együtt az üres iskolatáskákat!

„Édesanyám esőköpenyből varrt nekünk iskolatáskát, mert nem volt pénzünk másra” – a már meglett férfitól hallott visszaemlékezés nem egyedi, elszigetelt eset. Lehet, hogy ma már nem esőköpeny helyettesíti az iskolatáskát, de az biztos, hogy számos családban nehézséget jelent az iskolakezdéshez tartozó kiadások biztosítása.

kép

Az idén 10 éves Magyar Református Szeretetszolgálat elkötelezett híve a felnövekvő nemzeték támogatásának, hiszen tudjuk, hogy gyermekink a jövő zálogai. Ezért indítunk ösztöndíj programot, támogatjuk a nehéz helyzetben lévő családokat és iskolatáskával, tanszerekkel is segítjük a rászorulókat.

Csatlakozzon a Kárpát-medencei gyűjtéshez, hogy minél több diákhoz juthasson el a segítség!

Egy iskolatáska, füzet, vonalzó vagy zsírkréta szett adományozása is segítség, hiszen minden egyes adomány azt teszi lehetővé, hogy többeknek segítsünk. Fogjunk össze, és segítsünk a diákoknak!

Sokszor nem vagyunk tudatában annak, hogy egy nálunk lévő, már feleslegessé vált tárgy máshol értékes, szükséges és nélkülözött darab. Van, ahol nem az a kérdés, hogy melyik népszerű mesefigura szerepeljen az új hátizsákon, hanem az, hogy lesz-e egyáltalán használható iskolatáskája a gyermeknek.

Ezért indította el Kárpát-medencei adománygyűjtését a Magyar Református Szeretetszolgálat!

Segítsen új vagy használt taneszközökkel vagy pénzbeli adománnyal!

Hogyan segíthet:

- tanszer felajánlásával: országszerte 21 gyűjtőponton várjuk az adományokat ( www.jobbadni.hu/iskolataska )

- online adományozással: www.jobbadni.hu/online-adomanyozas

- utalással: Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány számlaszáma – 10702019-85008898-51100005. Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntessék fel „tanszer”!

- egy hívás is segít! 1358 Hívásonként 250 forint adomány

- a felhívás terjesztésével

kép

iskolataska_gyujtopontok_final.pdf

Formátum: .pdf

Méret: 122376KB