Telkibányai református gyermektábor

Nyári gyülekezeti gyermektábor megrendezésére augusztus hónapban került sor 12-14 gyermek részvételével. A tábor megtartása nagyon jó alkalom volt arra, hogy a gyermekekkel megismertetésre került az evangélium. Ez egy jó alkalom volt arra is hogy más felekezeti gyerekek is találkozhattak egymással. A tábori programok során ének tanulás, áhítat, történet feldolgozásra I. Móz. 37: 1-30, 40-41 került sor. Megismerték a templom, valamint a településen lévő nevezetességek (Szt. Katalin kápolna, múzeum) történetét, közösségi játékok, közös éneklés.

Telkibánya (9)

A múzeum kertben kreatívkodásra került sor. Ellátogattak a helyi kalandparkba, ahol fagyizással zárult a nap. Felajánlásnak köszönhetően a gyerekek Pálházáról Kőkapuig erdei kisvasútas kiránduláson vettek részt.

A tábor idején a gyerekek tízórai, ebéd étkezésben részesültek, melynek nagyon örültek és jó ízűen fogyasztották el.

Telkibánya (4)

Tábor zárásaként minden gyermek ajándékban részesült, valamint az általuk készített kézműves dolgokat vihették haza. A gyerekek az evangélium hallatán és feldolgozása során lélekben gazdagabbak lettek, többen kifejezték, hogy jövőre újra szeretnének tábor résztvevői lenni.

Hálás szívvel köszönjük a Tiszáninneni Református Egyházkerülettől kapott támogatást!