Átadott támogatás Mezőcsáton

A Mezőcsáti Református Egyházközség oktatási intézménye a Dr. Enyedy Andor Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde évi rendes „Jótékonysági Bál”-ját tartotta 2023. november11-én az intézmény tornacsarnokában.

A jótékonyság célja évről, évre a gyermekek oktatási, nevelési körülményeinek, színvonalának javítása, emelése. Ez évben azonban két beteggé lett iskolás diákunk gyógyításának támogatása, e családok segítése került egyértelműen a kiemelt támogatandó célterületté.

_DSC3021_szerk_s

Fotó: Kovács Árpád

A Jótékonysági Bál belépő jegyeinek plusz bevételéből, a tombolajegy vásárlásokból, az egyéni felajánlásokból 1.889.740,- Ft adomány gyűlt össze, amelyet kettéosztva a két család részére a 2023. november 20-án tartott ünnepi istentiszteleten adtunk át ünnepélyes keretek között.

_DSC3037_szerk_s

Fotó: Kovács Árpád

Az istentisztelet családi istentisztelet volt, 2/b. osztályos gyermekeink bemutatkozó szolgálatával, egy 60. házassági évfordulójukat ünneplő házaspár köszöntésével és egy hálaadással, hogy iskolánk egyik karbantartó munkatársa műtét és egy évi orvosi kezelés után tünetmentesen meggyógyult.

Imádkozunk legnagyobb ajándékaink gyermekeink gyógyulásáért az iskolai padokba történő visszatérésükért.