Megjelent a ReForrás Pünkösdi száma

A Reforrás pünkösdi számában fogalkozunk a konfirmációval, az ukrajnából menekültek fogadásával, kerületünk gyülekezeteivel és kiemelt helyen a Borsod-Gömöri egyházmegyével.

„Mint(h)a egyház?” címmel olvashatják a ReForrás Magazin pünkösdi számának meditációját az érdeklődők ifj. Csomós József ifjúsági referens tollából.

Történet és recept rovatunkban a törve bab receptjével kedveskedik a szerző, melynek apropója természetesen most is egy történet, aminek címe: „Pünkösdi vendégség”.

Dérer Zsolt lelkipásztor közreműködésével folytatjuk új sorozatunkat arról, hogy „Mitől jó a Házasság”.

Női szemmel rovatunkban dr. Domonkosné Fazekas Hajnalkával készített interjút olvashatják, aki kerületünk székházában több mint harminc éve végzi állhatatosan munkáját.

nőszem

Az Igazat mondd, ne csak a valódit rovatunkban konfirmáció kérdéskörét próbáltuk körbejárni és kicsit megvilágítani a megkérdezettek véleményén keresztül.

A diakóniához tartozó anyagaink az Orosz-Ukrán háború menekültjeivel foglalkozik.

bB-G

A pünkösdi szám hasábjain kiemelten foglalkozunk a Borsod-Gömöri egyházmegyével. A másik három egyházmegyében történt események mellet helyet kapott többek között, az új alkotmánytörvény elfogadásáról szóló beszámoló és Kiss István 47 éve végzett szolgálatával kapcsolatos interjú.

kisinterjú