Lelkigyakorlatok ősszel- Missziói Iroda felhívása

A  Református Missziói Iroda szeretettel hív minden lelkipásztort lelkészek számára szervezett lelkigyakorlatra Galyatetőre, 2021. október 11-14. és október 17.-20 között.

Szeretettel hívunk minden lelkipásztort lelkészek számára szervezett lelkigyakorlatra, mely a lelki-testi pihenést, a feltöltődést, a megállást, elcsendesedést szolgálja. A résztvevők a lelkigyakorlat ideje alatt egyéni csendességben vannak, belső útjukon Kovács Endre lelkiségi teológus kíséri és támogatja őket.

Elhelyezés: a rendelkezésre álló szobákban egyesével, mely az egyéni elmélyülést szolgálja.
Ha valaki szeretne csendességben lenni, és kész betartani a lelkigyakorlat rendjét, de nem élne a lelki kísérő beszélgetés lehetőségével, azoknak a jelentkezését is szeretettel várjuk.

Ahhoz, hogy a lelkigyakorlaton minél teljesebben, szabadabban részt tudjunk venni, érdemes előre átgondolni és feladatainkat az elutazás előtt lezárni. Így a lelkigyakorlat során szabadabb maradhat figyelmünk arra, hogy Isten felé forduljunk.

Galyatető, 2021. október 11-14. és október 17.-20.

Jelentkezni a következő felületen lehet:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_LG515ZhVjhDgO2kf-eqokGemXATu6Zg6Fha7FPB9iIsqoA/viewform?usp=sf_link

Megérkezés 17.00-ig

Első közös étkezés: vacsora

Utolsó közös étkezés: ebéd, hazaindulás 14:00-tól

A költségeket a Missziói Iroda támogatja, a részvételi díj 5.000.- Ft, mely a helyszínen készpénzben fizetendő. További információ kérhető a misszioi.iroda@refomatus.hu címen.