Hittantábor Edelény-borsodban

Beszámoló az Edelény-Borsodi Református Egyházközségnek és körzetének napközis gyermekhetéről

Július végén tartották Edelény-Borsodon a napközis hittantábort, melyen összesen 25 gyermek vett részt. Délelőttönként bibliai foglalkozások, ebéd után pedig változatos programokkal várták a fiatalokat. Kovács Bernadett Emese beszámolója.

Július végén tartottuk Edelény-Borsodon napközis hittantáborunkat, melyen a később bekapcsolódókkal együtt összesen 25 gyermek vett részt. A körzetünkhöz tartozó gyülekezetekből és városunkból egyaránt érkeztek kisiskolás korú gyermekek. A helyszín a borsodi Tájház és a református templomunk volt.

Edelény-Borsod (2)

Délelőttönként a Vasárnapi Iskolai szövetség munkatársa tartott bibiliai foglalkozásokat közös játékokkal, ebéd után pedig változatos programokkal tettük élvezetesebbé a gyermekek számára a tábort, önkéntesként végig kitartó pótpresbitereink segítségével.

Edelény-Borsod (12)

Csapatjátékok, kézműveskedés, ugrálóvár, dottózás, fagyizás is része volt a délutáni programoknak, a tábor végén pedig a Gulliver színpad előadására hívogattuk a gyermekeken kívül a szülőket és gyülekezeti tagokat is. A csodálatos mustármag című darab által is a krisztusi lelkület üzenete vált hangsúlyossá, mindannyiunk örömére és épülésére.

Edelény-Borsod (4)

A gyermekhetünket a vasárnapi nappal zártuk, amikor a gyermekek istentiszteletünkön is elénekelték a héten tanult énekeket a gyülekezet közösségében. Hálás szívvel megköszönünk minden adományt, segítséget, hozzájárulást, a Tiszáninneni Református Egyházkerület támogatását. Istennek adunk hálát mindenért!