Hittantábor a Sajószentpéter-Bányai Gyülekezetben

Július utolsó három napján tartottuk idén a hittantábort az 1-6. osztályos korosztálynak, a tábor címe „Csillagász tábor” volt. Idén 20. alkalommal rendeztünk nyári tábort, melyen ezúttal 23 fő vett részt (a konfirmáció utáni korosztály - 13 fiatallal - most külön táborozott Berekfürdőn). A tábor első napján - a Teremtés történetének megismerése mellett - kavicsfestés és filmnézés is volt.

DSCN0647

A táborunk második napján Ábrahámmal és a neki adott ígérettel ismerkedtek meg a gyermekek, mely szerint annyi utóda lesz, mint égen a csillag. Délutáni programként a sajószentpéteri kilátóhoz sétáltunk el. A harmadik és egyben utolsó napon délelőtt József és az ő csillaggal (is) kapcsolatos álmait ismerhettük meg, majd az ilyenkor szokásos pizza-ebéd után egy kellemes kisvasutozás után Lillafüreden sétáltunk és fagyiztunk a gyerekekkel.

IMG_2858 conv

A vasárnapi táborzáró istentiszteleten a gyerekek számot adtak megszerzett ismereteikről a gyülekezet előtt. Hála és köszönet a tábor szervezőinek és köszönet minden segítőnek! Köszönjük a Tiszáninneni Református Egyházkerület anyagi támogatását!