Fogadjátok el Egymást!

A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa Női Missziói Bizottsága  nagy reménységgel hirdeti meg, immár nyolcadik alkalommal, az „Ismerj meg! Ismerkedj!” konferenciasorozatának idei együttlétét.

Az idei alkalom - "Fogadjátok el egymást" címmel - középpontjában egymás elfogadásának kérdése áll.

kép

A konferencián hallhatunk a Móron élő német és szlovák lakosság történelméről, egymással való megbékéléséről. A nyugdíjba készülő Karlné Csepregi Erzsébetet pedig „Pályám emlékezete” címmel összegzi majd tapasztalatait, amelyeket kezdő lelkésznőként a tolna-baranyai sváb falvakban szerzett.

Dr. Dobos Ágoston is vendégünk lesz, aki a gyülekezeti szolgálata mellett az Üldözött Keresztények Megsegítéséért Felelős Államtitkárság munkáját segíti. Ő a menekültek, elfogadásának és segítésének lehetőségéről és nehézségeiről beszél.

Mind ezek mellett Isten igéjére figyelünk közösen, és alkalmat teremtünk egymás életének, szolgálatának megismerésére. Készülünk meglepetés programmal is.

A 2021. június 17 – 20. között megrendezésre kerülő konferenciára szeretettel hívjuk meg testvéreinket és kísérőiket:

a Móri Református Egyházközség Szolgáló Szeretet Házába

(8060 Mór, Perczel M. u. 10.)

A konferencia 17-én, csütörtökön este kezdődik.

A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy részvételi szándékukat emailben jelezze  az alkalomra 2021. május 30-ig. ( marta.bpinter@gmail.com vagy ptothne.zita@gmail.com címre)