Reziliencia ~ a lelkileg szívós lelkész ~ 2023. június 6–9.

A Dunamelléki Református Egyházkerület Lelkésztovábbképző Intézete és az MRE Missziói Szolgálata közös szervezésébenés "Reziliencia ~ a lelkileg szívós lelkész ~” címel továbbképzés tart Június 6-9 között.

2023. június 6–9. Galyatető,

Ráday Konferencia-központ

(Galyatető, 3234 Mátrai u. 36.)

Mit jelent önmagunkkal sáfárkodni, és miért olyan nehéz? A személyes „egész-ségünk” kihat a családunkra, a hivatásunkra és a szolgálatunkra. Mi van, ha a magunkkal való sáfárkodás nem önzés, hanem az önmegtagadás bölcs módja annak érdekében, hogy el tudjuk végezni a futásunkat? Mi köze a megszentelődésnek, a lelki formálódásunknak az önmagunkkal való törődéshez? A személyes környezetünk és a bennünket körülvevő kultúra hogyan nehezíti, hogy érzelmi, szociális és fizikai jóllétünk érdekében egészséges szokásokat alakítsunk ki? Az önmagunkkal való sáfárkodás kihívásaiban az elvárások gyakran láthatatlan forrásai a belső és külső konfliktusoknak. Hogyan tudjuk bölcsen kezelni ezeket az elvárásokat? A kurzus ezeket a kérdéseket járja körül.

Reziliencia_flyer

Előadók:

Tasha Chapman PhD egyetemi oktató (Professor of Educational Ministries) Covenant Theological Seminary

Drs. Mikola Borbála református lelkipásztor, a Covenant Theological Seminary doktorandusza

A képzést szervezi és támogatja a Dunamelléki Református Egyházkerület Lelkésztovábbképző Intézete és az MRE Missziói Szolgálata.

Kreditértéke: 20 kredit (OTKT 15 kredit).

A jelentkezéseket május 23-ig várjuk itt: https://jelentkezes.reformatus.hu Regisztrációs díj: 15.000 Ft/fő.

A program június 6-án, kedden, 16 órakor kezdődik, és június 9-én, pénteken ebéddel zárul. Kérjük, hogy azok jelentkezzenek, akik a program teljes idejére szabaddá tudják tenni magukat. Kérdéseivel Molnár Ambrushoz (lelkesztovabbkepzes@raday28.hu) vagy a Missziói Szolgálat munkatársaihoz (misszioi.szolgalat@reformatus.hu) fordulhat.