„Hivatás-értelmezés”

- Mécses Központ -

Névtelen-2

2022. április 22-én, pénteken 15 órai kezdettel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület olyan alkalomra hívja lelkészeit, ahol szolgálatukról beszélgethetnek Dr. Kis Klára, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem adjunktusának vezetésével.

„Ha valaki prédikál, úgy mondja szavait, mint Isten Igéit, ha valaki szolgál, úgy szolgáljon, mint aki azt Istentől kapott erővel végzi, hogy mindenkor Isten dicsőíttessék Jézus Krisztus által, akié a dicsőség és a hatalom örökkön-örökké. Ámen.” (1Péter 4,11)

A Tiszáninneni Református Egyházkerület olyan alkalomra hívja lelkészeit, ahol szolgálatukról beszélgethetnek Dr. Kis Klára, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem adjunktusának vezetésével, „Hivatás-értelmezés” címmel.

Vajon milyennek látszik lelkipásztori munkánk egy külső nézőpontból? Milyen lehetőségeink vannak a spiritualitás nagy piacán? Mire jutunk, ha megvizsgáljuk a következőket: szolgálatunk fókusza kontra túlterheltség, gyümölcstermés kontra aktivitás. Ilyen és hasonló kérdésekre próbálnak majd válaszokat keresni és találni.

Az alkalom 2022. április 22-én, pénteken 15 órai kezdettel rendezik meg Mályiban, a Mécses Központban, a Tiszáninneni Református Egyházkerület Szabadidő és Továbbképző Központjában (Mályi Gárdonyi u. 2.).


A tervezett program:

14.30 – 15.00: Érkezés, regisztráció

15.00: Dr. Kis Klára (DRHE) előadása

16.00 - 16.30: Kávészünet

16.30 – 17.45: Csoportos beszélgetések

17.45 – 18.15: Reflexiók, zárás

18.15: Vacsora


Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot

április 19-ig lehet jelezni a levelek@tirek.hu e-mail címen.