A Szendrői Református Egyházközség Honlapja

Jótékonysági hét

2017-10-01 14:09:04 / Benke András

 

A Szendrői Református Általános Iskola és Óvoda fenntartói és vezetői ügy döntöttek, hogy Köleséri jótékonysági hetet hirdetnek október 9 és 14 között.

A jótékonysági hét október 9-ével veszi kezdetét és az október 14-én tartandó jótékonysági bál fogja zárni. Ezen a héten rengeteg színes és izgalmas programmal készülnek a gyerekek és a pedagagósuk egyaránt. Több olyan nap is lesz, amelyen iskolásaink szerepelnek majd, de a város, valamint a gyülekezet is összefogott a jó cél érdekében.

Az Idősek klubja is ki szeretné venni a részét a feladatokból, így ők lábtörlőket és tésztát fognak árulni.

A keddi napon az Ujj Viktor Géza Alapfokú Művészeti Iskola növendékei adnak koncertet a református templomban, 16.30 órai kezdettel. A belépőjegy 500 Ft-ba kerül.

Az első osztályosok sütit árultak, a most szombaton megrendezett családi nap alkalmával.

A második és harmadik osztályos tanulók egy-egy színdarabot fognak előadni csütörtökön és pénteken, a Lórántffy Zsuzsanna Diakóniai Központban. Előbbi a "Mosolyogj velünk", utóbbi osztály pedig a "Pál apostol Málta szigetén" című színdarabot adják majd elő. Mindkét előadás 16.30 órakor kezdődik. A csütörtöki napon a báb és színjátszó szakkörösök is fellépnek a harmadik osztályosok után. A bábosok "A szeretetre vágyó süni" című darabot, a színjátszósok a "Palkó és a szamara" című darabot adják elő. Az előadások szintén a Diakóniai Központban lesznek.

Belépőjegy a csütörtöki napon a "Mosolyogj Velünk" című előadásra 200 Ft, a báb és színjátszó előadásra 200 Ft, a pénteki napon pedig 500 Ft lesz.

A negyedik osztályosok tojást árultak a Deli-féle házban, 30 Ft-os darabonkénti áron.

A hetet a jótékonysági bál zárja, amely október 14-én, szombaton veszi kezdetét. Jegyek már kaphatók!

Minden felajánlást szívesen veszünk, legyen az építőanyag, szellemi vagy fizikai munka.