A Pitypalatty-völgyi Református Általános Iskola honlapja

Jótékonysági bál 2014

2014-02-14 09:31:30 / Liptak Istvan

2014. március 8.-a két esemény szempontjából is jelentős szerepet fog betölteni Intézményünkben. Először is, aznap a lányokat, hölgyeket, nőket, asszonyokat köszöntjük majd nemzetközi szinten, illetve a fő apropó, ami miatt ez a cikk megírásra került, hogy idén első alkalommal rendezzük meg jótékonysági bálunkat.

A bevétel jó célt szolgál, ugyanis minden kedves résztvevő, belépője árával iskolánk tanulóinak év végi kirándulását illetve a most alakuló fúvós zenekarunk hangszerparkjának bővítését támogatja. Azokra is gondoltunk, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak jelen lenni, de szintén támogatni szeretnék a jó ügyet. Ők kedvezményes támogatói jegyeket vásárolhatnak.

A bál iskolánk tornatermében kerül megrendezésre este 19 órai kezdettel. A jó hangulatról az Evergreen együttes gondoskodik. A műsoron, és vacsorán kívül, tombola is várja a résztvevőket értékes nyereményekkel. Az est során büfé üzemel.

A belépőjegy ára: 3000Ft elővételben. 
Jegyigényeikkel: Szunyog Zoltánnéhoz (06 48 521-019),

Jakabné Gál Mariannához (06 30 201-8709) illetve az osztályfőnökökhöz fordulhatnak. 

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

Az oldal alján teljes méretben, és a facebook oldalunkra is feltöltésre került a bál plakátja. Kérünk mindenkit, hogy a közösségi oldalakra való feltöltéssel illetve megosztással, jutassuk el minél több emberhez a hírt!

Csatolt dokumentumok
Bál 2014 plakát ( 243.2 KB )