Kulturális Örökségvédelem a Tiszáninnen

Felajánlás a Kulturális Örökségvédelmi Hivataltól

2008-05-06 12:24:19 / Adminisztrátor

A www.tirek.hu fórumába érkezett a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal felajánlása mely szerint szeretne segítséget nyújtani a www.tirek.hu honlaphoz kapcsolódó gyülekezeti "aloldalak" készítőinek. Ezúton is köszönjük a felajánlást, és ajánljuk az illetékesek figyelmébe...

Tisztelt tirek-olvasók!

A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal szeretne segítséget nyújtani a www.tirek.hu honlaphoz kapcsolódó gyülekezeti "aloldalak" készítőinek.
Több ilyen honlapon szerepel az egyes gyülekezetek féltve őrzött templomépületinek fényképes bemutatása. Köztük, örömünkre, régi szép, gyakran műemlék épületek is bemutatásra kerülnek. A KÖH Észak-magyarországi Irodája szívesen felajánlja minden érdeklődőnek, honlapkészítőnek fényképes archivumát, ill. az abban szereplő, református templomokat, ill. egyéb ref. intézményeket ábrázoló régi fényképeit. (Ezekből mutatóban már megnézhető néhány a www.koh7.hermuz.hu című honlapunkon.) Sajnos, archivumunk korántsem teljes, de ennek ellenére számos tanúságos, sok évtizeddel ezelőtti (nem csak műemlékeket ábrázoló) kép várja az épületek múltja iránt érdeklődőket.

Kérjük a kedves érdeklődőket, keressenek meg a miskolc/kukac/koh.hu e-mail címen!
Eredményes munkát és sikeres -közös- értékőrzést kíván:

Paszternák István
irodavezető, KÖH-ÉMI