Mádi Református Egyházközség

Hirdetés 2020.12.20.

2020-12-20 11:13:03 / Tar László Péter

A 2020. december 20-i prédikáció meghallgatható az "Igehirdetések" menüpontban, illetve a gyülekezet facebook oldalán...

Hirdetések 2020. december 20.

 

Hirdetem az adakozás lehetőségét, tudva, hogy a jókedvű adakozót szereti az Isten!

 

Hirdetem, hogy az elmúlt héten egy testvérünk 2 ezer ft-ot, három testvérünk egyenként 5-5 ezer ft.-ot, egy testvérünk 9 ezer ft-ot egy másik testvérünk pedig 10 ezer ft.-ot, adományozott Isten dicsőségére és gyülekezetünk javára. Az Úr áldása legyen életükön és áldozathozatalukon!

 

Jelentem, testvéreimnek, hogy a jelenlegi járványügyi szabályok mellett teljes presbiteri egyetértéssel arra a felelős döntésre jutottunk, hogy a hagyományos karácsonyi templomi alkalmainkat nem tartjuk meg. A templomban idén nem állítunk karácsonyfát, ne lesz gyermekműsor és elmarad a szentesti illetve a karácsony első és másodnapi templomi alkalom. Internetes igehirdetést szeretnék feltölteni december 24-én estére illetve december 25 én délelőttre. Ahol nincs internet, de igénylik, oda szívesen eljuttatom az online térben elhangzott igehirdetés nyomtatott példányát. A 70 év feletti gyülekezeti tagoknak, illetve a mádi református hittanosoknak szeretnénk eljuttatni a szokásos karácsonyi szeretet csomagot, de erre a célra idén nem gyűjtünk külön cél adományt.

Nagyon sajnálom, hogy a 2020 esztendő karácsonya közös gyülekezeti ünnepség nélkül kell, hogy elteljen, de ez most bizonyos esetekben életfontosságú lehet, azért is, hogy jövőre minél többen gyülekezhessünk össze. Bízom benne, hogy testvéreim nem szoknak el, és nem távolodnak el a templomi gyülekezeti alkalmaktól, és velem együtt várják a közös dicséretek, imádságok, istentiszteletek alkalmát. Hiszen Jézus mondta: Ahol ketten vagy hárman összejönnek az én nevemben ott vagyok köztük.

Kívánom, hogy az adventi időben imádságos lelkülettel, egyéni hitéletünkben erősödve készüljünk Megváltó Krisztusunk születésének ünnepére, illetve az Úr Jézus visszajövetelére.

 

Az Úr legyen a gyülekezet őriző pásztora!