Mádi Református Egyházközség

Egyházmegyei hittanos tanévzáró 2007

2007-06-12 14:02:03 / Tar László Péter

2007. június 2-án Tiszaladányban került sor a Zempléni Egyházmegye hittanos tanévzárójára. Az alkalmon gyülekezetünk is képviseltette magát az 5-6. osztályos hittanosokkal- További információk az alábbiakban...

 

 

Esős, borongós időben, de annál nagyobb jókedvel gyülekeztünk össze a tiszaladányi református templomban, hogy hálát adjunk az elmúl tanév áldásaiért, az elvégzett munkáért.

                    

Az alkalom Kis Gergely Márton igei szolgálatával kezdődött, aki a gazdag ifjú története alapján hívott mindannyiunkat Jézus követésére. Ezt követően ének versenyre nevezhettek egyházmegyénk hittanos csemetéi. 

                  

Nem csak énekszóval, hanem hangszerekkel is dicsértük Istent. Volt, aki furulyával, volt aki fuvolával és volt aki citerával magasztalta az Urat.

                   

Ezt követően a község művelődési házában bibliaismeretükről adtak számot a résztvevő gyerekek.

            

Majd néhányan bibliai jeleneteket mutattak be mindannyiunk örömére. A tiszaladányi gyerekek például a magvető példázatát jelenítették meg előttünk.

              

Azt gondolom, hogy mindenki élményekkel gazdagodva, kellemes emlékekkel térhetett haza a 2007-es év Zempléni Református Egyházmegye Hittanos Évzárójáról. A házigazdák vendégszeretetét ezúton is minden résztvevő nevében köszönjük!

   

A Mádi Református Egyházközséget a következők képviselték:

               

                           Kardos Orsolya, Palombi Petra, Vaszil Viktória,

                                           Prekob Ildikó, Ruszkai Adél

A  mádi hittanos csapat a bibliaismereti vetélkedől második helyezést ért el! Gratulálunk nekik csak úgy, mint Vaszil Viktória énekversenyen elért harmadik helyezéséhez!