Karcsai Református Egyházközség Honlapja

 

Shirchadasj & band koncert!

2008-05-01 20:25:05 / Adminisztrátor

Shirchadasj & band az idén is koncertturnéval mutatta meg, hogy hogyan vallanak hitükről énekekben, és hogy ezek a koncertek nem magukért vannak, hanem a hátrányos helyzetűekéert, a rászorulókért.

Shirchadasj & band egy Holland kórus, akik évről-évre ellátogatnak Magyarországra, hogy hirdessék az Evangéliumot énekekkel.

Az idei évben a Magyar Református Szeretetszolgálattal együtt járták  a koncert helyszineit, és a kárpátaljai Sámuel Alapítványnak gyűjtöttek a segélykoncertek adományaival. A Sámuel Alapítvány Kárpátalján állami gondozásban nevelkedő gyermekeket támogat és családközpontú otthonokban segíti életüket, körlményeiket, és ismertetik meg velük Krisztus szeretetét, elsősorban a családon át.

Áldott volt a esti koncert, Lélekben, és igazságban, mert a dalokban Lélek és élet volt, és áldott volt a dicséretmondásban is, hiszen együtt énekelhettünk, magasztalhattuk a mennyei Atyát. Áldott volt az adakozásban és a segítő kezek kinyújtásában is.

Isten áldja meg a Shirchadasj & band minden tagjának életét, szolgálatát, mindazokét, akik megszervezték ezt a koncertsorozatot, és azokét is, akik adományaikkal támogatták az Alapítványt. Áldja meg az Úr az alapítvány vezetőségét, hogy a legszükségesebb helyekre juttasák el az adományokat, a munkatársaknak Isten erejét kívánjuk a szolgálat végzéséhez, örömöt  a gyermekek mosolyában és áldja meg a gyermekeket is az Ő ismeretével, szeretetével. 

Köszönöm a koncertet. Képek megtekinthetőek a képek menüpont alatt.