Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2021. november 21.)

2021-11-19 21:19:39 / Robb Martin

.

® A 10 órai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Varga Dávid és Horváth Alexandra Dávid nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családot!

 

® Jövő héten, szerdán, 10 órakor, Szenior Bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Kör a parókián tartja alkalmát. Csütörtökön 18 órától a FeTa Kör találkozik a parókián. Pénteken fél 5 órakor kezdődik a konfirmációi előkészítő a parókián. 18 órakor az IFI a parókián tarja alkalmát, a Kövess Engem Kör a gyülekezeti teremben, szintén 18 órakor kezdődik.

 

® November 25-én, csütörtökön 17 órától istentiszteletet tartunk a templomban. Advent első vasárnapján, november 28-án, délelőtt fél 9-kor és 10-kor lesznek istentiszteleteink. 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben. A két istentisztelet között, 9.30-tól imaközösséget tartunk a gyülekezeti terem alatti lakrészben: a kék kapun át kell bemenni.

 

® November 27-én, szombaton 14 és 17 óra között a gyülekezeti teremben adventi gyermek foglalkozást tartunk. Szeretettel hívjuk és várjuk a gyermekeket a szentesti gyermekszolgálatban való részvételre. Jelentkezni lehet gyülekezetünk hitoktatójánál.

 

® November 28-án, a jövő vasárnap 16 órától úrvacsorás istentiszteletet tartunk elsősorban idős testvéreink számára. Erre előkészítő bűnbánati alkalmat előző nap, szombaton tartunk, szintén 16 órától a templomban.

 

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy közeledik a naptári év vége. Kérjük, hogy akik még 2021. évre nem rendezték az egyházfenntartói járulék befizetését, azok december 31-ig mindenképpen tegyék meg!

 

® Szomorú szívvel, de Urunk akaratában megnyugodva hirdetjük, hogy november 16-án kedden, 12 órakor, a Deszkatemplomban vettünk végső búcsút Bódogh Imre testvérünktől, aki 71 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. November 20-án, szombaton, 13 órakor, a Deszkatemplomból kísértük utolsó földi útjára Horváth Csaba Mihály testvérünket, aki 54 éves korában hunyt el. Gyülekezeti tagunk, Orbán Imréné Papp Aranka (79) temetése a jövő héten, november 26-án, pénteken, 11 órakor a Deszkatemplomban lesz. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családoknak!

 

® A Reformátusok Lapja kapható az iratterjesztésünkben, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt.

 

Áldás békesség!