Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2021. október 31. - Reformáció ünnepe)

2021-10-29 22:55:50 / Robb Martin

.

® Antalics Jánosné asszonytestvérünk, gyülekezeti tagunk férje halálának első évfordulójára ajánlotta fel az úr asztalára az úrvacsorai jegyeket. Isten áldása legyen a jókedvű adakozón.

 

® Jövő héten, szerdán, 10 órakor, Szenior Bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre tartja alkalmát a parókián, a Hajnal Kör a gyülekezeti teremben lesz. Csütörtökön 18 órától a FeTa Kör találkozik a parókián. Pénteken fél 5 órakor kezdődik a konfirmációi előkészítő a parókián, 18 órakor az IFI a parókián, a Keresztkérdések Kurzus második alkalma a gyülekezeti teremben, szintén 18 órakor kezdődik.

 

® Október 31-én, vasárnap 17 órai kezdettel a Belvárosi Kossuth utcai templomban közös reformációi ünnepi istentiszteletet tartunk.

 

® November 1-én, hétfőn gyászolók istentiszteletét tartjuk a templomban 17 órától.

 

® November 4-én, csütörtökön 17 órától istentiszteletet tartunk a templomban. Vasárnap, november 7-én, délelőtt fél 9 és 10 órai kezdettel lesznek istentiszteleteink a templomban, 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben. A két istentisztelet között, 9.30-tól imaközösséget tartunk a gyülekezeti terem alatti lakrészben: a kék kapun át kell bemenni.

 

® A Zsinat döntése értelmében a mai vasárnapon egyszeri adakozást hirdetünk a Kisvárdai Református Egyházközség Tátra utcai templomának építésére. Erre szánt adományaikat a főbejáratnál egy külön erre a célra kihelyezett perselyben helyezhetik el a testvérek.

 

® A Jókai iskolánkba konyhalányt keresünk. Érdeklődni a 46/509-683 telefonszámon lehetséges.

 

® A növekvő fertőzésszámra való tekintettel arra kérjük a kedves testvéreket, hogy vegyék komolyan a higiéniai előírásainkat a templomba való belépéskor! Ajánlott, de nem kötelező a maszk használata és bejövetelkor a kézfertőtlenítés!

 

® Szomorú szívvel, de Urunk akaratában megnyugodva hirdetjük, hogy október 30-án, szombaton, 10 órakor, a Deszka templomban vettünk végső búcsút Gelle István testvérünktől, aki 77 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak.

 

® Gyülekezeti lapunk, a Deszkaszálkák legújabb, nyári-őszi száma elkészült. Kérjük a testvéreket, hogy vegyék magukhoz, és vigyék el a közelükben lakó gyülekezeti tagoknak is! A Reformátusok Lapja kapható az iratterjesztésünkben, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt.

 

® A Deszkatemetőben sok lejárt sír van, lehet azokat megváltani, illetve elkészült a teherkapu mellett egy szép urnafal sor, igénybe lehet venni azokat is.

 

Áldás békesség!