Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2021. október 24.)

2021-10-23 21:11:43 / Robb Martin

.

® Jövő héten, szerdán, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Kör tartja alkalmát a parókián. Pénteken a konfirmációi előkészítő elmarad, 18 órakor az IFI a parókián találkozik.


® Október 28-30. között, csütörtök-péntek-szombat este 17 órától bűnbánati istentiszteleti alkalmakat tartunk a templomban. Vasárnap, a reformáció napján, október 31-én, délelőtt fél 9 és 10 órai kezdettel új bori úrvacsorás istentiszteleteink lesznek a templomban. 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben. A két istentisztelet között, 9.30-tól imaközösséget tartunk a gyülekezeti terem alatti lakrészben: a kék kapun át kell bemenni.

 

® Október 31-én, vasárnap 17 órai kezdettel a Belvárosi Kossuth utcai templomban közös reformációi ünnepi istentiszteletet tartunk.

 

® November 1-én, hétfőn gyászolók istentiszteletét tartjuk a templomban 17 órától. Szeretettel várjuk a gyász fájdalmával küszködő, vigasztalást kérő testvéreket!

 

® A Jókai iskolánkba konyhalányt keresünk. Érdeklődni a 46/509-683 telefonszámon lehetséges.

 

® A növekvő fertőzésszámra való tekintettel arra kérjük a kedves testvéreket, hogy vegyék komolyan a higiéniai előírásainkat a templomba való belépéskor! Ajánlott, de nem kötelező a maszk használata és bejövetelkor a kézfertőtlenítés!

 

® Szomorú szívvel, de Urunk akaratában megnyugodva hirdetjük, hogy október 18-án, hétfőn, 13 órakor, a Deszka templomból kísértük utolsó földi útjára Jancsó László testvérünket, aki 75 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Október 21-én, csütörtökön, 10 órakor a Szent Anna temetőben vettünk végső búcsút Bendik Lucától, akit egy éves korában hívott haza Isten. Vígasztalódást kívánunk a gyászoló családoknak.

 

® Gyülekezeti lapunk, a Deszkaszálkák legújabb, nyári-őszi száma elkészült. Kérjük a testvéreket, hogy vegyék magukhoz, és vigyék el a közelükben lakó gyülekezeti tagoknak is! A Reformátusok Lapja kapható az iratterjesztésünkben, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt.

 

® Énekeskönyv megrendelésre fel lehet iratkozni a könyvterjesztési asztalnál, ára várhatóan 2500.-Ft. Előre nem látott nyersanyaghiány miatt több hónapot késhet a kiszállítás, illetve nem kiszámítható a nyomdai gyártás, így jelenleg sajnos nincs készleten több énekeskönyv.

 

Áldás békesség!