Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2021. április 4. – Húsvét vasárnap)

2021-04-04 00:07:17 / Robb Martin

.

® Holnap, húsvét hétfőn, 10 órától lesz online ünnepzáró istentiszteletünk.

 

® Jövő héten, az aktuális járványhelyzet miatt, minden gyülekezeti alkalmunkat az online térben, személyes jelenlét nélkül tartjuk meg: szerdán 18 órakor Fiatal Felnőttek Köre, csütörtökön 18 órakor FeTa Kör, pénteken fél 5-kor Konfirmációs óra, 18 órakor „Kövess engem" Kör és Ifjúsági bibliaóra. Szerdán a bibliaóra elmarad.


® Jövő vasárnap, április 11-én, délelőtt 10 órakor csak egy online istentiszteletet fogunk tartani.

 

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy idén is lehetőségük van rendelkezni személyi jövedelemadójuk 1+1%-áról. Szeretettel ajánljuk a Magyarországi Református Egyházat (technikai szám: 0066), és „A Miskolci Műemlék Deszkatemplomért" Alapítványt, melynek adószáma 18426571-1-05.

 

® Aki szeretné a gyülekezeti életet pénzadománnyal támogatni, leginkább utalással, esetleg csekken teheti meg, a személyes találkozásokat inkább halasszuk későbbre.

 

® Lelkészi Hivatalunk a rendkívüli járványhelyzet idején hétfőn délelőtt 9 és 12 óra között, valamint csütörtökön délután 14 és 17 óra között tart nyitva. Viszont arra kérjük a testvéreket, hogy továbbra is elsősorban a telefonos elérhetőséget vegyék igénybe az ügyintézésre a 46/506-613 hivatali telefonszámon, illetve e-mailben is elérhetőek vagyunk a reftetemvar@gmail.com címen. Személyes találkozás telefonon és e-mailen kérhető.

 

® Kérjük a testvéreket, hogy imádkozzanak a járványhelyzet mielőbbi megszűnéséért, az egészségügyi dolgozókért, a felelős döntéshozókért, a betegek gyógyulásáért, a gyászoló családokért!

 

Áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!