Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2021. március 7. – Böjt 3. vasárnapja, Bibliavasárnap)

2021-03-05 21:30:44 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban, melyen a keresztség sákramentumában fognak részesülni Paszternák Roland és Rácsai Henrietta gyermekei: Liliána és Nóra nevű gyermeke. Isten áldása legyen a keresztelő családon!

 

® Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy a Zsinat Elnökségi Tanácsának határozata szerint, március 8. és 26. között minden, személyes jelenléttel járó istentisztelet, gyülekezeti alkalom és összejövetel szünetel a járványhelyzet miatt. A nagyheti és húsvéti istentiszteletek rendjéről március 26-án dönt a Zsinat Elnökségi Tanácsa. Ezért a jövő héten, szerdán 10 órakor, a Szenior Bibliaóra elmarad a járványhelyzet miatt. Egyéb gyülekezeti alkalmaink az online térben kerülnek megtartásra: szerdán 18 órakor Fiatal Felnőttek Köre, csütörtökön 18 órakor FeTa Bibliaóra, pénteken fél 5-kor konfirmációs óra, 18 órakor „Kövess engem" Kör és ifjúsági bibliaóra.


® Jövő vasárnap, március 14-én, böjt negyedik vasárnapján, a kialakult járványhelyzet miatt csak egy online istentiszteletet fogunk tartani 10 órakor. A gyermek-istentisztelet is elmarad.

 

® „Ismeritek a mi Urunk Jézus Krisztus kegyelmét, hogy gazdag létére szegénnyé lett értetek, hogy ti az ő szegénysége által meggazdagodjatok." - Ebből a Krisztus által nyert gazdagságból Urunk dicsőségére és felebarátaink javára az elmúlt héten 82.485 forint adományt helyeztünk el a perselyben.


® Ma bibliavasárnap van, ezért külön perselyt helyeztünk ki a főbejáratnál, amelyben elhelyezett adományaikkal a Magyar Bibliatársulat Alapítvány munkáját támogathatják a testvérek.

 

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy idén is lehetőségük van rendelkezni személyi jövedelemadójuk 1+1%-áról. Szeretettel ajánljuk a Magyarországi Református Egyházat (technikai szám: 0066), és „A Miskolci Műemlék Deszkatemplomért" Alapítványt, melynek adószáma átvehető a főbejáratnál.

 

® Lelkészi Hivatalunk a rendkívüli járványhelyzet idején hétfőn délelőtt 9 és 12 óra között, valamint csütörtökön délután 14 és 17 óra között tart nyitva. Viszont arra kérjük a testvéreket, hogy továbbra is elsősorban a telefonos elérhetőséget vegyék igénybe az ügyintézésre a 46/506-613 hivatali telefonszámon, illetve e-mailben is elérhetőek vagyunk a reftetemvar@gmail.com címen. Személyes találkozás telefonon és e-mailen kérhető.

 

® Kérjük a testvéreket, hogy imádkozzanak a járványhelyzet mielőbbi megszűnéséért, az egészségügyi dolgozókért, a felelős döntéshozókért, a betegek gyógyulásáért, a gyászoló családokért!

 

Áldás békesség!