Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2021. február 28. – Böjt 2. vasárnapja)

2021-02-27 17:45:58 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, szerdán 10 órakor, Szenior Bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Egyéb gyülekezeti alkalmaink - az istentiszteletek kivételével - az online térben kerülnek megtartásra: szerdán 18 órakor Fiatal Felnőttek Köre és Hajnal Kör, csütörtökön 18 órakor FeTa Bibliaóra, pénteken fél 5-kor konfirmációs óra, 18 órakor „Kövess engem" Kör és ifjúsági bibliaóra.


® Jövő vasárnap, március 7-én, böjt harmadik vasárnapján, a szokott rendben, délelőtt fél 9 és 10 órakor, valamint délután 16 órakor lesznek istentiszteleteink a templomban. A 10 órai istentiszteletet online is közvetíteni fogjuk. 10 órakor gyermek-istentisztelet is lesz a gyülekezeti teremben.

 

® Az istentiszteleteken szigorúan be kell tartani a higiéniai előírásokat: kötelező a maszk orrot is eltakaró használata és a kézfertőtlenítés, illetve a távolságtartás. Maximum 80 fő lehet egyszerre a templomban. Kérjük, hogy a kivonulás ajánlott rendjét tartsák be a testvérek!

 

® „Tudjuk pedig, hogy aki szűken vet, szűken is arat, és aki bőven vet, bőven is arat. Mindenki úgy adjon, ahogyan előre eldöntötte szívében, ne kedvetlenül vagy kényszerűségből, mert „a jókedvű adakozót szereti az Isten". Az Istennek pedig van hatalma arra, hogy minden kegyelmét kiárassza rátok, hogy mindenütt mindenkor minden szükségessel rendelkezzetek, és bőségben éljetek minden jó cselekedetre." Hálánk jeleként az elmúlt héten 149.355 forint adományt helyeztünk el a perselyekben.


® Jövő vasárnap bibliavasárnap lesz, ezért külön perselyt fogunk kihelyezni a főbejáratnál, amelyben elhelyezett adományaikkal a Magyar Bibliatársulat Alapítvány munkáját támogathatják majd a testvérek.

 

® Szeretettel hívjuk és várjuk a gyermekeket a virágvasárnapi templomi gyermekszolgálatban való részvételre. A részvételi szándékot gyülekezetünk hitoktatójánál tudják jelezni.

 

® Lelkészi Hivatalunk a rendkívüli járványhelyzet idején hétfőn délelőtt 9 és 12 óra között, valamint csütörtökön délután 14 és 17 óra között tart nyitva. Viszont arra kérjük a testvéreket, hogy továbbra is elsősorban a telefonos elérhetőséget vegyék igénybe az ügyintézésre a 46/506-613 hivatali telefonszámon, illetve e-mailben is elérhetőek vagyunk a reftetemvar@gmail.com címen. Személyes találkozás telefonon és e-mailen kérhető.

 

® Kérjük a testvéreket, hogy imádkozzanak a járványhelyzet mielőbbi megszűnéséért, az egészségügyi dolgozókért, a felelős döntéshozókért, a betegek gyógyulásáért, a gyászoló családokért!

 

Áldás békesség!