Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2021. január 3.)

2021-01-03 22:10:21 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor is tartunk istentiszteletet templomunkban.

 

® Jövő héten gyülekezeti alkalmaink - az istentiszteletek kivételével - az online térben kerülnek megtartásra: szerdán 18 órakor Fiatal Felnőttek Köre és Hajnal Kör, csütörtökön 18 órakor FeTa Bibliaóra, pénteken fél 5-kor konfirmációs óra, 18 órakor „Kövess engem" Kör és Ifi.


® Jövő vasárnap, január 10-én, a szokott rendben, délelőtt fél 9 és 10 órakor, valamint délután 16 órakor lesznek istentiszteletink a templomban. A 10 órai istentiszteletet online is közvetíteni fogjuk. Az istentiszteleteken szigorúan be kell tartani a higiéniai előírásokat: kötelező a maszk orrot is eltakaró használata és a kézfertőtlenítés, illetve a távolságtartás. Maximum 80 fő lehet egyszerre a templomban. Kérjük, hogy a kivonulás ajánlott rendjét tartsák be a testvérek!

 

® Lelkészi Hivatalunk a rendkívüli járványhelyzet idején hétfőn délelőtt 9 és 12 óra között, valamint csütörtökön délután 14 és 17 óra között tart nyitva. Viszont arra kérjük a testvéreket, hogy továbbra is elsősorban a telefonos elérhetőséget vegyék igénybe az ügyintézésre a 46/506-613 hivatali telefonszámon, illetve e-mailben is elérhetőek vagyunk a reftetemvar@gmail.com címen. Személyes találkozás telefonon és e-mailen kérhető.

 

® „Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék onnan felülről, a világosság Atyjától származik, amiben részesülünk." Önmagunkat ajánljuk az Úr dicsőségének és felebarátaink javának szolgálatára. Hálánk jeleként az elmúlt héten 360.045 forint adományt helyeztünk el a perselyben. Isten áldja meg a jókedvű adakozókat!

 

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy akik még 2020-ra nem rendezték az egyházfenntartói járulék befizetését, azok a jövő héten, január első hetében mindenképpen tegyék meg!

 

® A számítógép és internet nélküli testvérek számára lehet segítség az igehallgatásban az alábbi lehetőség: Az istentiszteleteink meghallgathatók telefonon is! Csütörtökön este 6 órakor a vasárnapi ismétlést, vasárnap pedig 10 órakor az aktuális igehirdetést lehet meghallgatni (csak ezekben az időpontokban!)
+36 1 408 8456 vagy +36 1 7010488, majd a gépi hang után: 7145410864  majd # kétszer!!! Vagyis: 1)    Telefonálunk valamelyik számra. A hívás egy budapesti szám hívásának megfelelő költséget generál, mindenkinek a telefonos előfizetésének megfelelően. 2)    Angol szöveg után beírjuk a következőt:   7145410864##   (esetleg még egy #). 3)    Végig hallgatjuk a bejelentkezés utáni angol szöveget, utána indul az élő adás hangja.

 

® Kérjük a testvéreket, hogy imádkozzanak a járványhelyzet mielőbbi megszűnéséért, az egészségügyi dolgozókért, a felelős döntéshozókért, a betegek gyógyulásáért, a gyászoló családokért!

 

Áldás békesség!