Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2018. december 9. – Advent 2. vasárnapja)

2018-12-07 22:26:13 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

 

® Jövő héten, szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Csütörtökön, 17 órakor istentisztelet lesz a templomban, 18 órakor a FeTa Kör találkozik a gyülekezeti teremben. Pénteken 18 órakor a Keresztkérdések Kurzus következő alkalma lesz a parókián, valamint ifjúsági bibliaóra is lesz szintén a parókián ugyanebben az időpontban.

 

® 'Adventi Esték' címmel idén is megrendezzük istentisztelet-sorozatunkat az adventi időszakban. December 14-én, pénteken, és 15-én, szombaton, 17 órakor fognak kezdődni az istentiszteletek a templomban, és a záró alkalom december 16-án, advent 3. vasárnapján, 15 órakor lesz a templomban úrvacsoraosztással. Isten Igéjét mindhárom alkalommal Nt. Major Zsolt sajószentpéteri lelkipásztor fogja hirdetni közöttünk.

 

® Jövő vasárnap, advent 3. vasárnapján, a szokott rendben, délelőtt fél 9 és 10 órakor, valamint délután 16 órakor tartjuk istentiszteleteinket a templomban. A két délelőtti istentisztelet között, háromnegyed 10-től imaközösség lesz a baba-mama szobában.

 

® Karácsonyi játszóházat rendezünk a gyermekek részére december 21-én, pénteken, 16 órától, a gyülekezeti teremben. Részvételi díj: 400Ft/fő. Jelentkezési határidő: december 18. Jelentkezni lehet: a kenyeresneandi@gmail.com címen, vagy gyülekezetünk facebook oldalán.

 

® Karácsonyi istentiszteleti rendünk: december 24-én, hétfőn, 15 órakor tartjuk szentesti ünnepi istentiszteletünket a templomban a gyermekek szolgálatával. Karácsony 1. napján, december 25-én, fél 9 és 10 órakor lesznek úrvacsorás ünnepi istentiszteleteink. 10 órakor gyermek-istentisztelet is lesz a gyülekezeti teremben. Délután 16 órakor is lesz ünnepi istentisztelet ezen a napon. Karácsony 2. napján, december 26-án, 10 órakor tartunk ünnepzáró istentiszteletet.

 

® Kérjük a testvéreket, ezen a héten imádkozzunk azért, hogy adjon nekünk az Úr motivációt és eltökéltséget az Ő kereséséhez, a Vele való közvetlen, személyes kapcsolat ápolásához.

 

® A Reformátusok Lapja legújabb száma megvásárolható az iratterjesztésben.  Megérkezett a 2019. évi Bibliaolvasó Kalauz, Kálvin Kalendárium és Református Falinaptár is, mindegyik kiadvány megvásárolható ugyancsak az iratterjesztésben.

 

Áldott adventi készülődést kívánunk!