Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2018. augusztus 12.)

2018-08-11 00:17:03 / Robb Martin

.

® A 10 órai istentiszteletünkön a keresztség sákramentumában részesültek: Demeter Béla és Gyöngyösi Ágnes Letti, Kőber Tamás és Slisz Klaudia Dominik, dr. Péter Zoltán János és dr. Sztankó Ágnes Panna Zoé, valamint Sándor János Tibor és Kóródy Eszter Ivett Lianna Róza nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családokat!

 

® Ma délután 16 órakor istentisztelet lesz templomunkban.

 

® Jövő héten, hétfőtől szombatig, minden nap 17 órakor, úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteleteket tartunk a templomban.

 

® Jövő vasárnap a szokott rendben, fél 9, 10 és 16 órakor lesznek istentiszteleteink a templomban. A délelőtti istentiszteleteken az új kenyérért adunk hálát úrvacsorai közösségben.

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki a gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Köszönjük az eddig beérkezett adományokat! Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy van lehetőség banki átutalással és postai csekken is befizetni adományaikat.

 

® Tájékoztatjuk a gyermek istentiszteletre járó gyermekeket és szüleiket, hogy a gyülekezeti ház felújítási munkálatai miatt bizonytalan ideig, a felújítási munkák befejezéséig, nem tartunk vasárnaponként gyermek-istentiszteletet.

 

® Lelkészi Hivatalunk nyitva tartása augusztus hónapban a következőképpen alakul: kedden és szerdán zárva lesz a hivatal. Hétfőn, csütörtökön és pénteken a megszokott rendben és időben zajlik majd az ügyintézés.

 

® Kérjük a testvéreket, hogy ezen a héten imádkozzunk nyári napközis táborunkért. Hitükben növekedjenek a résztvevő gyermekek, és rajzuk keresztül a családok is tudjanak kapcsolódni gyülekezetünkhöz.

 

® Jótékonysági hangversenyt rendeznek a Miskolctapolcai Református Templomban, ma délután, 18 órától. Orgonán játszik Sepsy Károly orgonaművész, énekel Dr. Romhányiné Papp Mária. A belépés díjtalan. A perselyadomány a templom építését szolgálja.

 

® 'Krisztus Afrika forró szívében' címmel Missziói Napot rendeznek Budapesten, a Pasaréti református templomban, augusztus 25-én, szombaton, 10 órától. Az előadók között szerepel gyülekezeti tagunk, Dr. Keszi Krisztina is.

 

® Szűcs Erzsébet testvérünk úgy döntött, lezárja a könyvterjesztésben vállalt szolgálatát. Nem szeretnénk ezt feladni, keresünk olyan testvéreket, akik szívesen részt vennének ebben a szolgálatban. Jelentkezni lehet erre a lelkészi hivatalunkban.

 

® Megjelent a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

 

Áldás békesség!