Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2018. június 17.)

2018-06-15 22:09:31 / Robb Martin

.

® A 10 órai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Tóth József és Szűcs Judit Marcell Merse nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családot!

 

® Ma délután 16 órakor istentisztelet lesz templomunkban.

 

® Jövő héten gyülekezeti alkalmaink a következő rendben lesznek megtartva: Kedden 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Szerdán délelőtt a diakóniai csoport szolgál az Őszi Napsugár Otthonban. Csütörtökön fél 10-től a Kálvin Szövetség Női Köre tartja következő alkalmát a gyülekezeti teremben. 17 órakor istentisztelet lesz a templomban.

 

® Jövő vasárnap a szokott rendben, fél 9, 10 és 16 órakor lesznek istentiszteleteink a templomban.

 

® Süveg Mária Magdolna asszonytestvérünk egy éve, 2017. június 16-án hunyt el. Halálának évfordulóján emlékezik rá szeretettel családja, rokonsága, s mindazok, akik ismerték és szerették.

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki a gyülekezeti házunk felújításának támogatására. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Köszönjük az eddig beérkezett adományokat! Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy van lehetőség banki átutalással és postai csekken is befizetni adományaikat.

 

® Szeretnénk kérni a testvéreket, hogy ezen a héten imádkozzunk gyülekezetünk időseiért, hogy tapasztalatuk és bölcsességük segítse a gyülekezet építését!

 

® Jövő vasárnap reggel 8 órakor indulunk Egerbe autóbusszal a templom székely kapujától. Részvételi díj: 3000 Ft/fő, amely tartalmazza az útiköltséget, ebédet, városnézést, és múzeumi belépőt. Délelőtt 10 órától az Egri Református Egyházközség templomában veszünk részt istentiszteleten. A hazaérkezés délután 6 óra körül várható. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk! Kérjük, hogy aki jönni szeretne, iratkozzon fel az iratterjesztő asztalnál található jelentkezési lapra!

 

® Idén is megrendezzük nyári napközis táborunkat a Jókai Iskolában, augusztus 13 és 17. között. Szeretettel hívjuk és várjuk a 6-12 éves gyermekeket! Napi háromszori étkezést biztosítunk. A részvételi díj 11.000 Ft/fő. Testvérek jelentkezése esetén és rászorultsági alapon engedményt biztosítunk a részvételi díjból. Jelentkezési határidő: július 31. Egyéb információk a kihelyezett plakátokon olvashatók.

 

® Gyülekezeti tábort rendezünk Pányokon, a Bérea Alapítvány közösségi szálláshelyén, napi háromszori étkezés biztosításával, augusztus 19 és 25. között. A részvételi díj felnőtteknek 15.000 Ft/fő, 7 és 18 év közötti fiataloknak 10.000 Ft/fő, és 6 éves korig ingyenes. Minden gyülekezeti tagunkat szeretettel hívjuk és várjuk családjaikkal együtt! A jelentkezési határidő: június 30.

 

® Június 28 és július 1. között kerül megrendezésre fiatalok számára a Diósgyőri Református Gyülekezet szervezésében a MIÉRTT, azaz a Miskolci és Észak-magyarországi Regionális Testvéri Találkozó. Bővebb információk a kihelyezett plakátokon olvashatók.

 

® A Miskolc-Szirmai Református Egyházközség presbitériuma szeretettel hív és vár mindenkit a templomfelújításért köszönetet mondó hálaadó istentiszteletére, melyet a szirmai református templomban tartanak június 30-án, szombaton, 13 órakor.

 

® Az 5. Szabadtéri Evangélizáció lesz Boldván, július 8-án, vasárnap, 11 órától.

 

Áldás békesség!