Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2018. április 22.)

2018-04-20 19:05:45 / Robb Martin

.

® A 10 órai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Kiss Gergely és Matiscsák Ágnes Adél nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családot!

 

® Ma délután 16 órakor jókais családi istentisztelet lesz a templomban, melyre szeretettel hívjuk és várjuk Jókai Iskolánk harmadik és negyedik osztályos tanulóit családjaikkal együtt!

 

® Jövő héten gyülekezeti alkalmaink a szokott rendben kerülnek megtartásra: kedden 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Csütörtökön fél 10-től a Kálvin Szövetség Női Köre tartja következő alkalmát a gyülekezeti teremben. 17 órakor istentisztelet lesz a templomban, 18 órakor FeTa bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Pénteken 11 órakor Baba-mama Kör lesz a gyülekezeti teremben, 16 órakor Ifjúsági bibliaóra a parókián, 18 órától pedig a „Kövess engem" Kör találkozik a parókián.

 

® Jövő vasárnap a szokott rendben, fél 9, 10 és 16 órakor lesznek istentiszteleteink a templomban. A délutáni alkalommal a szolgálattevők bibliaórájára kerül majd sor.

 

® Ma délután 15 órától tartja tavaszi konferenciáját a Magyar Presbiteri Szövetség Dél-Borsodi Területi Szervezete a mezőcsáti református templomban. Szeretettel hívják az alkalomra nemcsak a presbitereket, hanem a gyülekezeti tagokat is családjaikkal együtt!

 

® A gyermek-istentiszteletre járó gyermekek készülnek az édesanyák templomi köszöntésére. Hívjuk és várjuk őket erre a szolgálatra!

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy április 19-én, csütörtökön, 11 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Zákány György Albert férfitestvérünket, gyülekezetünk tagját, aki 77 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Április 20-án, pénteken, 12 órakor, szintén templomunkban vettünk végső búcsút Szőke László férfitestvérünktől, aki 76 éves korában hunyt el. Április 21-én, szombaton, 12 órakor búcsúztunk Pallai Tibor férfitestvérünktől, gyülekezetünk tagjától, aki 61 éves korában hunyt el. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családoknak!

 

® Fájó szívvel, de Urunk akaratában megnyugodva jelentjük a testvéreknek, hogy Vágó László testvérünk, gyülekezeti tagunk, eltávozott a minden élők útján. Március 21-én temették el a Szentpéteri kapui temető 17-es parcellájában. Haza hívta Isten Barabási Sára asszonytestvérünket is, gyülekezetünk tagját, akit holnap 15 órakor kísérünk utolsó földi útjára innen a Deszkatemplomból.

 

® Idén is van lehetőségünk felajánlani személyi jövedelemadónk 1+1%-át. Ajánljuk a testvérek figyelmébe a Magyarországi Református Egyházat (0066) és 'A Miskolci Műemlék Deszkatemplomért' Alapítványt. A technikai szám és az adószám átvehető az iratterjesztő asztalnál és a perselyeken.

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki a gyülekezeti házunk felújításának támogatására is. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Eddig erre a célra beérkezett teljes adomány összege 1.974.840 forint. Köszönjük a beérkezett adományokat! Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy van lehetőség banki átutalással és postai csekken is befizetni adományaikat.

 

® Szeretnénk kérni a testvéreket, hogy ezen a héten imádkozzunk azért, hogy juttassa az Úr eszünkbe, kit hívjunk fel, kinek írjunk levelet, kit látogassunk meg a következő héten!

 

ÁLDÁS BÉKESSÉG!