Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2018. március 11. – Böjt 4. vasárnapja)

2018-03-09 21:07:58 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor presbiterek és szolgálattevők bibliaórája lesz a templomban.

 

® Jövő héten állandó alkalmaink a szokott rendben kerülnek megtartásra. Csütörtökön 17 órakor istentisztelet lesz a templomban, utána a diakóniai csoport tart megbeszélést. A FeTa bibliaóra a nemzeti ünnep miatt elmarad. Pénteken minden gyülekezeti alkalom elmarad (baba-mama kör, ifi).

 

® Jövő vasárnap, Böjt 5. vasárnapján, a szokott rendben, fél 9, 10 és 16 órakor lesznek istentiszteleteink a templomban.

 

® Húsvéti kézműves délelőttöt rendezünk a gyermekek számára március 24-én, szombaton, 10 órától, a gyülekezeti teremben. Jelentkezési határidő: március 16. További információk a kihelyezett plakátokon olvashatók.

 

® A Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon idén 25. születésnapját ünnepli. A 25 év bőséges áldásaiért adnak hálát egy gálaműsor keretében március 23-án, pénteken, 17 órakor, a Művészetek Házában. A részvétel térítésmentes, de jegyet igényelni kell titkarsag@levay.gimnazium.hu e-mail címen.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy március 6-án, kedden, 14 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Török Zsolt férfitestvérünket, gyülekezetünk tagját, aki 76 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

 

® A jövőben szeretnénk havi rendszerességgel hírlevelet küldeni e-mail-ban a gyülekezetünk életéről, aktuális programjainkról, ezért aki szeretne ilyen hírlevelet kapni, az a bejáratoknál és az iratterjesztésnél meg tudja adni az e-mail címét, amennyiben eddig még nem kapott meghívót a google csoportba.

 

® Idén is van lehetőségünk felajánlani személyi jövedelemadónk 1+1%-át. Ajánljuk a testvérek figyelmébe a Magyarországi Református Egyházat (0066) és 'A Miskolci Műemlék Deszkatemplomért' Alapítványt. A technikai szám és az adószám átvehető az iratterjesztő asztalnál és a perselyeken.

 

® Március első vasárnapja egyházunkban mindig Bibliavasárnap. Perselyadományainkkal a magyar nyelvű Biblia fordítását, kiadását és terjesztését szolgálhatjuk a mai vasárnapon, az erre acélra kihelyezett külön perselyekben!

 

® Külön perselyeket helyeztünk ki a gyülekezeti házunk felújításának támogatására is. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra! Eddig 131.380 Ft gyűlt össze. Köszönjük a beérkezett adományokat!

 

® Szeretnénk kérni a testvéreket, hogy ezen a héten imádkozzunk azért, hogy tudjuk elfogadni egymást. Ehhez szükséges, hogy elhiggyük: Isten szeret, és tényleg feltétel nélkül elfogad minket is.

 

ÁLDÁS BÉKESSÉG!