Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2017. április 30.)

2017-04-28 22:36:44 / Robb Martin

.

® A 10 órai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Dr. Fekete Csongor és Molnár Orsolya Eszter nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családot!

 

® Ma délután 16 órakor istentiszteletet tartunk a templomban.

 

® Jövő héten, kedden, 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Szerdán 9 és 12 óra között a diakóniai csoport látogatást tesz az Őszi Napsugár Otthonban, 17 órakor kóruspróba lesz a Jókai Iskolában. Csütörtökön fél 10-kor a Kálvin Szövetség Női Köre találkozik a gyülekezeti teremben, 17 órakor istentisztelet lesz a templomban, 18 órakor FeTa bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Pénteken, délelőtt 10 órakor Baba-mama Kör lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor pedig a „Kövess engem" Kör találkozik a gyülekezeti teremben. Szombaton 16 órakor az ÚJ IFI találkozik a parókián, 17 órakor pedig a Budapest-Kelenföldi Református Egyházközség kórusa fog jótékonysági koncertet adni templomunk javára a templomban.

 

® Jövő vasárnap, Anyák napján, fél 9 és 10 órakor tartunk majd istentiszteleteket templomunkban. Mindkét délelőtti istentiszteleten a gyermekek rövid műsorral köszöntik majd az édesanyákat. Délután 16 órakor is lesz istentisztelet a templomban.

 

® Idén is megrendezzük nyári napközis táborunkat, június 19-23. között, a Jókai Iskolában. Szeretettel várjuk a 6-12 éves gyermekeket. Bővebb információkat később adunk ezzel kapcsolatban.

 

® A Reformátusok Lapja legújabb száma megérkezett, megvásárolható az iratterjesztésben.

 

ÁLDÁS BÉKESSÉG!