Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2017. március 26. – Böjt 4. vasárnapja)

2017-03-24 14:34:27 / Robb Martin

.

® A 10 órai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Szentesi Tibor és Jacsó Bernadett Zsombor nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családot!

 

® Ma délután 16 órakor istentiszteletet tartunk a templomunkban.

 

® Jövő héten, kedden 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Kedden lesz gyülekezetünkben a 2017. évi egyházlátogatás. Nt. Pethő Dénes és Nt. Uzsoki András lelkipásztorok lesznek idén az egyházlátogatók. Ez alkalomból 17 órakor istentiszteletet tartunk majd a templomban, 18 órakor pedig presbiteri gyűlés lesz a gyülekezeti teremben, melyre tisztelettel hívjuk és várjuk a presbiter és pótpresbiter testvéreket!

 

® Szerdán 17 órakor kóruspróba lesz a Jókai Iskolában. Csütörtökön fél 10-kor a Kálvin Szövetség Női Köre találkozik a gyülekezeti teremben, 17 órakor istentisztelet lesz a templomban, 18 órakor FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben. Pénteken 10 órakor Baba-mama Kör lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Keresztkérdések Kurzus következő alkalma lesz a gyülekezeti teremben. Szombaton 16 órakor az ÚJ IFI találkozik a parókián.

 

® Böjti esték alkalmaira kerül sor templomunkban a diakóniai csoport szervezésében, jövő héten, pénteken és szombaton, 17 órai kezdettel, valamint vasárnap, 16 órai kezdettel, melyet úrvacsorai közösséggel zárunk majd. Szolgálattevők lesznek: Nt. Mátyás Sándor, a mályi és nyékládházi gyülekezet lelkipásztora, valamint Nt. Sándor Frigyes evangélikus esperes úr. Az esték témája: Jézussal asztalközösségben. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

® Jövő vasárnap, böjt 5. vasárnapján, a szokott rendben, délelőtt fél 9, 10 és 16 órakor tartunk istentiszteleteket a templomban.

 

® Köszönetet mondunk azoknak a testvéreknek, akik a tegnapi templomtakarításban részt vettek és segítséget nyújtottak!

 

® A Magyar Református Presbiteri Szövetség Dél-Borsodi Területi Szervezete tavaszi presbiteri konferenciát rendez április 2-án, vasárnap, 15 órától. a hejőcsabai református templomban. Szeretettel hívják és várják az alkalomra a lelkipásztorokat, valamint a presbiter és pótpresbiter testvéreket.

 

® Húsvéti kézműves délutánt szervezünk a gyermekek részére április 8-án, szombaton, 15 órától, a gyülekezeti teremben. Részvételi díj: 200 Ft/gyermek. Jelentkezési határidő: április 2. Bővebb információkat a kihelyezett plakátokon és szórólapokon olvashatnak az érdeklődők.

 

® Április 9-én, Virágvasárnap, a délelőtti istentiszteleteken a gyermekek rövid verses műsorral szolgálnak majd közöttünk. A délutáni istentiszteleten pedig felnőtt konfirmáció lesz gyülekezetünkben.

 

® Április 10-13. között, hétfőtől csütörtökig, valamint április 15-én, nagyszombaton, minden nap 18 órától, úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteleteket tartunk majd a templomban. Április 14-én, nagypénteken, délelőtt 10 órakor tartunk majd úrvacsorás istentiszteletet a templomban.

 

® Április 16-án, húsvét vasárnapján, fél 9 és 10 órakor tartunk majd ünnepi úrvacsorás istentiszteleteket templomunkban. Délután 16 órakor is tartunk ünnepi istentiszteletet a templomban. Április 17-én, húsvéthétfőn, 10 órakor lesz ünnepzáró istentisztelet a templomban.

 

® Megjelent gyülekezeti lapunk, a Deszkaszálkák legújabb száma, a kijáratnál magukhoz vehetik a testvérek.

 

ÁLDÁS BÉKESSÉG!