Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Deszka-hirdetések (2017. február 19.)

2017-02-18 23:08:26 / Robb Martin

.

® Ma délután 16 órakor istentiszteletet tartunk templomunkban.

 

® Jövő héten, kedden 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Szerdán 9 órától a diakóniai csoport szolgál az Őszi Napsugár Otthonban böjtre felkészítő úrvacsoraosztással, 17 órakor kóruspróba lesz a Jókai Iskolában. Csütörtökön fél 10-kor a Kálvin Szövetség Női Köre találkozik a gyülekezeti teremben, 17 órakor istentisztelet lesz a templomban, 18 órakor FeTa bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben. Pénteken 10 órakor baba-mama kör lesz a gyülekezeti teremben. Pénteken 18 órától a „Kövess engem" Kör találkozik a parókián.  Szombaton 16 órakor pedig az ÚJ IFI találkozik a parókián.

 

® Jövő vasárnap a szokott rendben, délelőtt fél 9 és 10 órakor, valamint délután 16 órakor lesznek istentiszteleteink a templomban. A délelőtti istentiszteleteken Jókai Iskolánk tanulói fognak szolgálni közöttünk. 16 órakor pedig diakóniai délután lesz templomunkban a diakóniai csoport szervezésében.

 

® Március 4-én, szombaton, 10 órától, Párkapcsolati Reformáció címmel ökumenikus ifjúsági konferenciát rendezünk a Jókai Iskolában a Házasság Hete című rendezvénysorozathoz kapcsolódóan. Részvételi díj: 500 Ft/fő. Jelentkezési határidő: február 26. További információk a kihelyezett plakátokon találhatók.

 

® Március 5-én, Böjt első vasárnapján, megterítjük majd az Úr asztalát mindkét délelőtti istentiszteleten. Ezért február 27 és március 4. között, minden nap 17 órakor, úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteleteket tartunk majd a templomban.

 

® Március 11-én, szombaton, fél 10-től, presbiteri csendesnapot rendezünk Mályiban, a Mécses Központban. Indulás 9 órakor autókkal, a templom elől. Kérjük a presbiter és pótpresbiter testvéreket, hogy írják alá a kijáratnál található meghívót!

 

® A Duna Tv Hajnali Gondolatok című műsorát a napokban templomunkban vették fel. A felvétel márciusban lesz látható a Duna TV-ben.

 

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy február 13-án, hétfőn, 11 órakor, templomunkból kísértük utolsó útjára Dr. Kavesánszkiné Dr. Orosz Mária asszonytestvérünket, aki 67 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Február 15-én, szerdán, 14 órakor, a Mindszenti Temetőben vettünk végső búcsút Tóth Sándorné Szabó Mária asszonytestvérünktől, aki 82 éves korában hunyt el. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családoknak!

 

® Február 13-án, életének 78. évében megtért Teremtőjéhez Nt. Cseri Kálmán, nyugalmazott református lelkipásztor.

 

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy idén is van lehetőségük felajánlani személyi jövedelemadójuk 1+1%-át. Jó szívvel ajánljuk a testvérek figyelmébe a Magyarországi Református Egyházat és „A Miskolci Műemlék Deszkatemplomért Alapítványt". A technikai szám és a számlaszám átvehető az iratterjesztő asztalnál.

 

® Megjelent a Reformátusok Lapja legújabb száma, iratterjesztésünkben megvásárolható. Kapható még 2017. évi Bibliaolvasó Kalauz, Kálvin Kalendárium, és Református Falinaptár is.

 

Áldás békesség!