Csomasz Tóth Kálmán Református Alapfokú Művészeti Iskola

Intézkedési terv

2020-09-01 15:38:24 / Szűcsné Farkas Zsuzsanna

Tisztelt Szülők!Kedves Gyerekek!

Szeretettel köszöntök Mindenkit az új tanévben! Örömmel várjuk diákjainkat újra az iskola falai közé. A koronavírus elleni védekezés minél hatékonyabb megszervezése érdekében elkészítettük az intézményünkben alkalmazandó eljárásrendet. Az iskolába lépéshez szükséges néhány alapvető szabályt itt is közzé teszünk:

Az intézménybe történő érkezéskor mindenki köteles magát a testhőmérséklet ellenőrzésnek alávetni. Pedagógus, növendék, egyéb alkalmazott csak abban az esetben léphet be az iskola épületébe, ha a testhőmérséklete nem haladja meg az országos tisztifőorvos által meghatározott mértéket. (37,8)

1. Az oktatási intézményt kizárólag egészséges tanuló látogathatja.

2. A bejáratnál elhelyezett vírusölő hatású kézfertőtlenítő használata mindenki számára kötelező.

3. Az intézménybe a diákokon és az ott dolgozókon kívül szülők és külsős emberek nem léphetnek be.

4. Minden tanteremben és mosdóban kézfertőtlenítőt biztosítunk, a kézzel gyakran érintett felületeket naponta többször fertőtlenítjük.

5. A tanulók számára a maszk használata a közösségi terekben javasolt.

6. Közös rendezvényeinket úgy szervezzük a tanévben, hogy a létszámok a szociális távolságtartást biztosíthassák.

A részletes intézkedési tervet a főtárgy tanárok a KRÉTA felületén eljuttatják a szülőkhöz, és az első tanítási napon megismertetik a tanulókkal is.

Gyermekeink és tanáraink védelmének érdekében arra kérek minden érintettet, hogy a protokollt minden esetben tartsuk be! Megértésüket és segítő közreműködésüket előre is köszönöm!

Szűcsné Farkas Zsuzsa, igazgató