Aszalói Református Egyházközség Honlapja

Körzeti hittanos csendesnap Szinben

2007-06-27 00:55:37 / Konc Gáll László

2007. június 2-án Aszalóról és Kiskinizsről 12 gyermek vett részt a Szinben megrendezett  hittanos csendesnapon.

Az Egyházmegye szervezése által lehetőség nyílt az abaúji gyermekek számára, hogy egy szombati délutánt együtt töltsenek el.

 

A találkozó egy áhítattal indult a szini református templomban. A lelkipásztor asszony: Kölönténé Sajtos Ibolya köszöntötte a résztvevőket. Az együttlét ezután az általános iskolában folytatódott egy könnyed bibliai versennyel, melyben előre meghatározott igehelyekkel kapcsolatban feladatlapokat kellett kitölteniük.

 

Az alkalom ezután több helyszínen is folytatódott: az egyik teremben bábut készítettek, a következő teremben pólót festettek, a legutolsóban pedig a bőrmívesség világába nyertek betekintést.

 

A foglalkozások után - mely kellőképpen lefoglalta az ifjakat - a szini gyülekezet vendégül látta a  jelenlévőket.

 

A csendesnap eredményhirdetéssel zárult kategóriák szerint. Haza hoztunk egy első helyezést (Szabó Bence), egy harmadik helyet (Szabó Krisztián), és egy dicséretet (Kraf Szabolcs).

 

Ezúton mondunk köszönetet Árvai Károly polgármester úrnak, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a község autóbuszát, és Kiss László presbitertestvérünknek, aki elkísért bennünket.

 

 

Galéria

Ezeket mi készítettük... Bence és Sanyika megpihennek a fáradalmak után. :) Már alakulnak a pólók! most melyiket fessem össze? A "bőrös-embör" magyaráz :) készül a "csutka-család" árgus szemek ez jó nehéz... haladunk... na most mi jön?