Az Európa Rádió közleménye

2020. Apr 22., szerző: Adminisztrátor

Alább található az Európa Rádió miskolci és mezőkövesdi frekvenciája kapcsán kiadott közleménye.

Kedves Hallgatóink! Az Európa Rádió miskolci frekvenciajogosultsága lejárt. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság döntése értelmében adásunk földfelszíni sugárzása a 90,4 Mhz-en és a hozzá tartozó mezőkövesdi 102,1 Mhz-en 2020. április 22-én, szerdán megszűnik. Az Európa Rádió természetesen folytatni kívánja médiaszolgáltatását a térségben, ezért újra pályázza a frekvenciát. Munkatársaink folyamatosan dolgoznak azon, hogy minél hamarabb visszatérhessünk az éterbe. A médiatanács döntésének megszületéséig köszönjük türelmüket és megértésüket! Műsorainkat továbbra is hallgathatják az europaradio.hu internetes oldalon.

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

Életben maradhat az oda menekülő gyilkos abban az esetben, ha nem szándékosan ölte meg embertársát, és nem gyűlölte azelőtt. 5Móz 19,4

1Móz 31,22–54

Lábánnak és Jákóbnak is megvolt a maga teóriája, hogy hogyan is történtek a dolgok. Ezekből az egymásnak ellentmondó álláspontokból akár véres konfliktus is kerekedhetett volna, de más történt.

tovább

(34) „…hited megtartott téged…” (Márk 5,21–43)

A VÉRFOLYÁSOS ASSZONY TÖRTÉNETE.

– 1. Ez a történet túllép az ókori, mágikus csodahit képzeletvilágán. Nem Jézus ruhájának érintése gyógyít, nem is valami „isteni emberből” kiáradó személytelen erő segít itt, hanem az a hit, amellyel a beteg asszony keresi, megközelíti az élet Urát, a szabadítót, akinek adatott minden hatalom mennyen és földön (Máté 28,18). 

tovább

RÓMAI LEVÉL 8,14–16 - Pünkösd

Ma ünnepeljük pünkösdöt és ezzel az egyház születésnapját! Az Apostolok Cselekedeteiről írt könyv második fejezete írja le ezeket a bámulatos eseményeket. 

tovább

2017. június 4. vasárnap

Pünkösdi SZÉL és TŰZ…

„…hirtelen hatalmas szélrohamhoz hasonló zúgás támadt az égből, amely betöltötte az egész házat, ahol ültek.  Majd valamilyen lángnyelvek jelentek meg előttük, amelyek szétoszlottak, és leszálltak mindegyikükre.  Mindnyájan megteltek Szentlélekkel,…” /ApCsel. 2:2-4/

 

tovább

Túrmezei Erzsébet: Szívcsere

Kegyelem, hogy szabad felejteni,
nem őrizni bántást, töviseket,
nem hordozni régi fájdalmakat!
Jaj, ha a behegedt seb felszakad,
ha kísérnek a múlt sérelmei,
s régi terheket roskadozva viszünk!
Jaj, ha szemetesláda a szívünk!

tovább