Az Európa Rádió közleménye

2020. Apr 22., szerző: Adminisztrátor

Alább található az Európa Rádió miskolci és mezőkövesdi frekvenciája kapcsán kiadott közleménye.

Kedves Hallgatóink! Az Európa Rádió miskolci frekvenciajogosultsága lejárt. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság döntése értelmében adásunk földfelszíni sugárzása a 90,4 Mhz-en és a hozzá tartozó mezőkövesdi 102,1 Mhz-en 2020. április 22-én, szerdán megszűnik. Az Európa Rádió természetesen folytatni kívánja médiaszolgáltatását a térségben, ezért újra pályázza a frekvenciát. Munkatársaink folyamatosan dolgoznak azon, hogy minél hamarabb visszatérhessünk az éterbe. A médiatanács döntésének megszületéséig köszönjük türelmüket és megértésüket! Műsorainkat továbbra is hallgathatják az europaradio.hu internetes oldalon.

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

Ezért magam is arra törekszem, hogy lelkiismeretem mindenkor tiszta legyen Isten és emberek előtt. ApCsel 24,16

2Sám 6

A jó döntést is lehet rosszul véghez vinni. Dávid most nem kérdezi az Urat, maga szervezi meg, hogy a szent ládát, Isten jelenlétének szimbólumát Jeruzsálembe hozassa. 

tovább

(21) „A halottak feltámadása miatt vádolnak…” (Apostolok cselekedetei 24,10–21)

PÁL BESZÉDE FÉLIX HELYTARTÓ ELŐTT.

– 1. Pál beszéde tisztességes. Az apostol a törvényes rendet betartja; a felsőbbség iránti tiszteletet megadja. Pál soha nem vitázik, konfrontálódik „csak azért is”; nem szít lázadást (10–13).

tovább

NEHÉMIÁS 6,1-9 - Pletykafészek

„Hallottad a legújabb hírt?” Ismerek olyan embereket, akiknek úgy tűnik, hogy a pletykák terjesztése a hobbijuk. Anélkül, hogy a dolgok valóságtartalmát megvizsgálnánk, egyszerűen mindent továbbadnak. 

tovább

2017. szeptember 30. szombat

Az áldás forrása

„Amikor a fiúk felnőttek, Ézsau a vadászathoz értő, szabadban élő ember lett, Jákób ellenben a szokásokat tisztelő sátorlakó. Ezért Izsák Ézsaut szerette, mert ízlett neki a vad, Rebeka viszont Jákóbot szerette.” (1Móz 25, 27-28)

tovább

Zelk Zoltán: Ez már az ősz

Ez már az ősz. Itt, ott még egy tücsök 
dalt próbál szegény, a füvek között. 
Szakad a húr, szétfoszlik a vonó 
nem nótaszó ez már, de búcsúszó. 

Ez már az ősz. Borzongva kél a nap. 
Közeleg a rozsdaszínű áradat. 
Átzúg kertek, erdők, hegyek fölött 
elnémul a rigó, el a tücsök. 

 

tovább