Nagyheti evangélizáció Boldván

2019. Apr 02., szerző: Adminisztrátor

Nagyheti evangélizációt szerveznek Boldván, melyen Dr. Vassné Baki Ilona nyugalmazott református lelkipásztor (hétfő, kedd) és Simon Magdolna nyugalmazott lelkipásztor (szerda, csütörtök) hirdeti az igét. Az alkalmak a református egyházközség gyülekezeti termében lesznek 2019. április 15-től április 18-ig (hétfőtől csütörtökig) este 18 órától.

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

Add meg a tizedet vetésed minden terméséből, ami a mezőn évről évre terem! 5Móz 14,22

1Móz 28

„Bizonyára az Úr van ezen a helyen, és én nem tudtam!… Nem más ez, mint Isten háza és a menny kapuja” (16–17). Ha életünk mélységében kijelenti magát az Úr, akkor ragyog fel, kicsoda is a mi teremtő és kárhozattól szabadító Istenünk! 

tovább

(24) „Amilyen mértékkel mértek…” (Márk 4,21–25)

NEKÜNK MÁR „VAN”!

– 1. Jézus Krisztusban mindenünk megvan! (25) Üdvösségünk van. Az Úrtól kaptuk, ajándékba, érdemtelenül, amink van.

tovább

2 SÁMUEL 19,1–9A -Mi a helyes?

Joáb nem tartotta magát Dávid parancsához – bosszantó! Joáb megölte Absolont – gyász. Joáb így megszüntette a háborúskodást és sokak életét megmentette – hálaok.

tovább

2018. május 30.

Ezekben a napokban próféták jöttek le Jeruzsálemből Antiókhiába. Előállt egyikük, név szerint Agabosz, és a Lélek által megjövendölte, hogy nagy éhínség lesz az egész földön. Ez be is következett Klaudiusz idejében. A tanítványok pedig valamennyien elhatározták, hogy aszerint, amint kinek-kinek módjában áll, valami segítséget küldenek a Júdeában lakó testvéreknek. Ezt meg is tették, és elküldték Barnabással és Saullal a gyülekezet elöljáróihoz.(ApCsel 11:27-30)

 

tovább

Túrmezei Erzsébet: Pünkösd után

Pünkösd előtt - sóvárgás titkos mélye. 
Pünkösd előtt - ígéretek zenéje. 
Pünkösd előtt - esedezés, esengés. 
Pünkösd előtt - halk hajnali derengés. 
Pünkösd előtt - szent vágyak mozdulása. 
Pünkösd előtt - koldusszív tárulása. 

tovább