„Eszközvagyon a számvitelben” - Szakmai előadás a Magyarországi Református Egyház részére

2014. Nov 17., szerző: Adminisztrátor

A Második Helvét Hitvallásnak az egyház javairól szóló mondatai jegyében, szeretettel hívják és várják a számviteli területen dolgozó egyházi munkatársakat a Református Zsinati Hivatal által szervezett szakmai napra. A rendezvényen hallható előadások a vagyongazdálkodás témakörén belül, az eszközvagyon számvitelben történő kimutatásának kérdéseit járják körül.

Két alkalommal kerül megrendezésre az előadássorozat: 2014. november 25-én Debrecenben, az egyetemi templomban, illetve november 27-én Budapesten, a Zsinati Székházban. Az előadások az MRE Zsinati Hivatala, a könyvvizsgálat terén nagy tapasztalattal rendelkező KPMG Hungária Kft. és a számvitel oktatásában is élenjáró KPMG Akadémia együttműködésében kerülnek megvalósításra.

Az előadottakkal kapcsolatos kérdések feltevésére a helyszínen is lesz mód.  Egyéb, számviteli témájú kérdések a zsinat.gazdasag@reformatus.hu címre küldhetőek.

A rendezvényen való részvétel díjmentes.

Előzetes jelentkezés szükséges. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, mert a helyszínek befogadóképessége miatt a résztvevők száma korlátozott. A programról és a jelentkezés módjáról részletek a mellékelt ismertetőben találhatóak.  Az előadások közötti szünetben frissítővel, kávéval, szendvicsekkel várjuk kedves Testvéreinket.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat legkésőbb november 18-ig jelezzék!

Részletek a csatolmányban. 

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

Jézus így válaszolt: Menj el, a te fiad él! Jn 4,50a

Lk 1,1–25

Zakariás megnémítását „nyilvános büntetésnek” érezhetjük. Mégsem vált nevetségessé, és nem botránkoztak meg rajta. 

tovább

2) „Ezékiás megörült a követeknek…” (Ézsaiás 39)

Meródak-Baladán az Asszíriát majdan felváltó Babiloni Birodalom megalapítójának tekinthető. Asszíria Kr. e. 745-ben foglalta el Babilóniát. A babiloni ellenállás hőse Meródak-Baladán lett, aki Kr. e. 721-ben jutott hatalomra, és Kr. e. 712-ben látogatta meg Ezékiást, Júda királyát, akiben szövetségest keresett maga mellé, Asszíria ellenében.

tovább

Lukács 6,46–49 - A tettek mezejére!

Anyaként át tudom érezni azt a bizonyos bosszúságot, amely Jézus szavaiból itt kihallatszik. Milyen gyakran szenvedek hétköznapjaimban gyermekeim szelektív hallása miatt! 

tovább

2018. január 27. szombat

Ti barátaim vagytok, ha azt teszitek, amit én parancsolok nektek. (Jn 15:14)

 

tovább

Lukátsi Vilma: Téli dal

Dér alatt didereg a pázsit,
hosszúcsőrű fekete madár
könnyű lábbal ide-oda jár,
kár, kár, kár .... 

tovább