Kérdőív gyülekezeti iratterjesztők, iratmissziós munkatársak részére

2013. Jul 22., szerző: Adminisztrátor

A kérdőívekkel a Kálvin kiadó régi Könyv/Misszió programjának folytatásaként a gyülekezeti iratterjesztésekkel kapcsolatban szeretnének több információhoz jutni, hogy még ezen a nyáron egy online, illetve később egy nyomtatott ötlettárat, tudástárat állítsanakk össze, s adhassanak az iratmisszió iránt érdeklődő testvérek kezébe, felekezettől függetlenül, minél szélesebb körben, ezzel is Isten országát építve.

http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/3f2a17d0e439608b07819208bcb8a08d A kérdőíveket egy-két héten belül az IFUA munkatársa (a gazdagréti református gyülekezet szolgáló tagja) Égető Tímea várja a mellékletben megadott e-mail címen.

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

Az a nap pedig, amelyen Jézus a sarat csinálta, és megnyitotta a szemét, szombat volt. Jn 9,14

Lk 9,37–50

Jézus korában sem volt másként, mint napjainkban, szeretünk ön-magunkról többet gondolni, mint akik vagyunk. 

tovább

(6) „…megérti a példázatot és a hasonlatot…” (Példabeszédek 1,1-19)

Gyökössy Endre „Mai példázatok” című könyve történetekben világítja meg egy-egy bibliai szakasz üzenetét. A történetet írja le a szerző, az igehely megjelölése pedig csak a történet címe mellett szerepel, mégis a történet lesz eszközzé, amely mindenben az Ige üzenetét szolgálja.

tovább

Lukács 19, 11–19 - Megéri hűségesnek lenni?

Egy idős, kisvárosi templomba járó nénike azt mondta egyszer a lelkészének: „Isten nem mindig osztogat királyi módon, de ha hűségesen járunk Vele, akkor is ott leszünk, amikor azt teszi.” 

tovább

2019. február 25. hétfő

Bízott az ÚRban, Izráel Istenében; nem volt hozzá hasonló senki Júda királyai között, sem előtte, sem utána. Ragaszkodott az ÚRhoz, nem tért el tőle, hanem megtartotta parancsolatait, amelyeket az ÚR parancsolt Mózesnek. (2Kir 18:5-6)

 

 

tovább

Reményik Sándor: Ne ítélj

Istenem, add, hogy ne ítéljek –
Mit tudom én, honnan ered,
Micsoda mélységből a vétek,
Az enyém és a másoké,
Az egyesé, a népeké.
Istenem, add, hogy ne ítéljek.

tovább