Hálaadó istentisztelet a pamlényi református templomban

2006. Jul 23., szerző: Adminisztrátor

2006. július 23-án hálaadó istentiszteletet tartottak a pamlényi református templomban. A templom felújításáért hálát adó gyülekezetnek Csomós József püspök hirdette az igét, aki korábban ebben a körzetben végezte lelkipásztori szolgálatát mintegy 16 éven keresztül...

pamleny7_400

Az istentiszteletet a gyülekezet énekkarának szolgálata és a gyerekek szavalata tette színesebbé, a felújítás körülményeiről pedig Bódi Noémi lelkipásztortól hallhattunk. Az alkalom különlegessége volt még, hogy mivel a templom zsúfolásig megtelt, az összegyűlteknek lehetőségük volt a templom mellett felállított sátorban kivetítőn keresztül élőben követni és hallgatni az istentisztelet minden pillanatát. Az ünnepi istentisztelet szeretetvendégséggel zárult. Tekintsék meg az alkalmon készült fényképeket.

pamleny1_400

pamleny2_400

pamleny3_400

pamleny4_400

pamleny5_400

pamleny6_400

 

 

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

Mert akkor élünk igazán, ha ti szilárdan álltok az Úrban. 1Thessz 3,8

1Thessz 3,1–8

„...akkor élünk igazán, ha ti szilárdan álltok az Úrban” (8). Nem a saját helyzetével van elfoglalva az apostol, hanem azokért aggódik, akik nehézségeken mennek keresztül, és szívből örül a jó hírnek, amit Timóteus hoz. 

tovább

(22) „…népéből négy királyság lesz…” (Dániel 8,15–27)

–  Tekintsünk egyben a 8. fejezet látomására (1–14) és azok magyarázatára (20–26). A „birodalmak” habitusa olvasható itt.

tovább

EZÉKIEL 34,11-22 - Isten is nekigyürkőzik

Isten nem csak odanéz, hanem be is avatkozik! Amit a földi pásztorok nem végeztek el, Ő megcselekszi. 

tovább

2017. november 16. csütörtök

Egység

Minden szőlővesszőt, amely én bennem gyümölcsöt nem terem, lemetsz; mindazt pedig, amely gyümölcsöt terem, megtisztítja, hogy több gyümölcsöt teremjen. (Jn 15,2)

 

tovább

Dicsérje Őt a köd is!

Minden lélek és minden létező,
hó és szélvihar, tűz és jégeső,
Dicsérjétek az Urat!

tovább